Sevdah s Vatrom

Božo Vrećo zapjevat će u duetu s Ivanom Dečakom, kakve su bile reakcije na ovaj njihov duet?

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Dečak Vatra Vatra Vatra Ivan Dečak Božo Vrećo +0 Božo Vrećo (Foto: Instagram) Galerija

Potpuno neočekivan duet je onaj grupe Vatra i Bože Vreće. Spojiti sevdah s Vatrinim zvukom pošlo je za rukom Ivanu Dečaku, a ideju je objeručke prihvatio i Božo. Prošlogodišnje praznike Dečak je proveo u samoizolaciji zbog zaraze koronavirusom, ali i tad je radio na novim pjesmama. Kako je nastala pjesma o novoj godini, zašto se boji skija te kakve su bile reakcije njegovih suradnika kad su čuli s kime priprema duet, frontmen Vatre otkrio je Juliji Bačić Barać za In magazin.

Da se "Nova godina" nije dogodila pjeva Ivan Dečak u novoj pjesmi grupe Vatra.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ivan Dečak - 3 ''Još je teško pričati...'' Dečak objasnio zašto se nikad nije oženio, ali i priznao da Massimovu smrt još nije prebolio: ''Tu i tamo nekontrolirano briznem u plač...''

''Ako si sam zaključan u prostoriji, ako ne možeš biti sa svojm bližnjim, sa svojim prijateljima ili u slučaju glazbenika na pozornici onda stvarno kao da se nije dogodila'', govori. 

Lani se kako kaže, Nova godina u njegovoj obitelji nije dogodila jer su blagdane proveli u samoizolaciji.

''Naša kćer nam je donijela koronu za Badnjak iz vrtića, tad smo imali jednu večeru s  ja to zovem malim krugom velikih ljudi, to su prijatelji kojima sam posvetio tu pjesmu, tako da smo svi na kraju dobili koronu'', priča. 

I ova pjesma s kojom je Vatra osvojila vrhove top ljestvica najslušanijih domaćih pjesama nastala je u karanteni koju je proveo sa suprugom i djecom.

''Ideš dan po dan, ali onda kad dođe već kad dođe desetak dana više ne znaš kud bi sa sobom, što bi radio, i pomiriš se i posvađaš sa svima, odigraš sve igrice, igraš se s klincima skrivača, više nema kuta u stanu u koji se nisam sakrio'', priča. 

Osim što se igrao skrivača, Dečak je radio i na idućoj Vatrinoj pjesmi koju će otpjevati u duetu s Božom Vrećom.

''U jednom dijelu pjesme, refrena sam otpjevao nešto i meni je to zazvučalo kao sevdah i onda što drugo nego dođi do broja Bože Vreće, kontaktiraj čovjeka'', kaže. 

Božu prije snimanja ovog dueta nije poznavao, a oduševio se kad ga je upoznao.

''Čaroban glas, prekrasna osoba, drago mi je da sam prije svega upoznao Božu, a onda imao tu čast i surađivati s njim kao pjevačem'', kaže. 

Ovaj duet na proljeće će ugledati svjetlo dana, a kad kaže da Vatra snima duet s princom svedaha reakcije su uglavnom ovakve:

''Molim? Božo Vrećo izvodi pjesme u sevdah maniri, a vi pjevate popularnu glazbu i to je samo jedan od dokaza da se ne ograničavamo nikakvim žanrovima'', prepričava. 

Za ovo Silvestrovo svirali su u Dubrovniku, a prije toga Dečak je nekoliko dana proveo na snijegu, ali daleko od skija.

''Ne usudim se stati na skije, bavim se nogometom, podvodnim ribolovom, trčim, ali nekako smatram da sam prestar za skije i ozljede na skijanju izbace te iz stroja na određeno vrijeme što si ne mogu prištiti tako da volim ići an skijanje, ali više kao vodonoša i promatrač'', priča. 

Promatrač i kad skijaju njegovi sin Leo i kćer Gita zbog koje od jeseni imaju školaraca u kući.

''Prije svega je bitno da se njoj odlasci u školu sviđaju osim onog buđenja ujutro, to traje 10-15 minuta da se ona rabudi i obuče, uvijek je fajt oko toga što će se obući, ali moram priznati da se iz škole uvijek vraća vesela, prpošna'', priča Ivan. 

Veseloj i propošnoj 2022. u kojoj će napokon svirati onako često kao nekad, nada se ova vatrena ekipa.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) +0 Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) Celebrity Slučaj Novaka Đokovića potaknuo je glasine o lošem odnosu njegove supruge i majke, nisu se uspjele složiti ni u najtežim trenucima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene