Uoči finala

Sandi Pego imao je priliku odgovarati na paprena pitanja ekipe In magazina: ''Sve me boli, nemoj više dolaziti!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sandi Pego i Helena Janjušević Sandi Pego i Helena Janjušević Finalisti showa Ples sa zvijezdama Helena Janjušević i Sandi Pego Helena Janjušević i Sandi Pego SANDI I HELENA Ples sa zvijezdama ep 11 Sandi Pego, Helena Janjušević Sandi Pego, Helena Janjušević Sandi Pego, Helena Janjušević Sandi Pego, Helena Janjušević +20 Sandi i Helena Galerija

Ekipa IN magazina pripremila je paprena pitanja za natjecatelje ''Plesa sa zvijezdama'', a pogledajte s kakvim se izazovima susreo Sandi Pego.

Ekipa IN magazina za natjecatelje showa ''Ples sa zvijezdama'' pripremila je paprena pitanja koja su izvlačili iz zdjele, a na redu je bio i Sandi Pego.

Pogledaj i ovo In Magazin: Jurica Pađen - 1 Kakve uspomene! Jurica Pađen vraća nas u osamdesete, evo koji ga je političar branio od obožavateljica, a tko ga je spasio od zatvora: "On mi je bio redar, moj bodyguard!"

Prvo papreno pitanje koje je izvukao bilo je: ''Što bih poručio članu žirija Marku Cibociju?''

Kroz smijeh, Sandi je rekao: ''Hvala ti što si proveo s nama ovaj tjedan i što si nam bio mentor, pomoglo mi je i nadam se da ćemo se opet sresti u dvorani.''

Potom su on i naš Davor Garić prasnuli u smijeh, a Davor je rekao da sad iskreno kaže što misli.

''Bole me koljena, tabani me bole, sve me boli, nemoj dolazit. Umoran sam. Dosta'', nastavio je kroz smijeh.

Sljedeće pitanje bilo je zaista papreno, a bilo je koga bi od parova automatski izbacio iz showa da ima veće šanse za pobjedu, a Sandi je bez dvojbe rekao da ne bi izbacio nikoga.

''Ali stvarno ne bih izbacio nikoga jer su ove godine odlični plesači i neki koji su ispali su zaslužili finale. Drago mi je da je cijeli ovaj show tako ispunjen i iskreno ne bih nikog izbacio i stvarno su mi ovi ljudi dragi. Sve što se događa u prilozima to je 0% naspram onog koliko se družimo i koliko smo si dobri inače.''

Čini se da pitanja za Sandija i nisu bila toliko paprena, a hoće li mu paprena biti posljednja finalna epizoda ''Plesa sa zvijezdama'' vidjet ćete u nedjelju u 20.15 na Novoj TV.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 5 Severina - 1 Severina - 3 +11 Severina - 4 Celebrity Zgodna Seve rasteže se na kauču u mini haljini, nikome nije jasno kako u 51. godini tako izgleda!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Rađa - 6 Dino Rađa - 5 Dino Rađa - 2 Dino Rađa - 1 +3 Dino Rađa - 3 Celebrity Dino Rađa oduševio sve pozivom na Mišin koncert: ''Ajmo napravit nešto za života da pamti!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene