Naš vjerni gost

Ruskog oligarha nije lako nigdje snimiti, ali kamere su ga uhvatile na Stradunu koji obožava

Roman Abramovič u Dubrovniku - 2 Roman Abramovič u Dubrovniku - 2 In Magazin 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Roman Abramovič u Dubrovniku - 2 Roman Abramovič u Dubrovniku - 6 Roman Abramovič u Dubrovniku - 7 +0 Roman Abramovič u Dubrovniku - 3 Galerija

Nije tajna da je omiljeno odredište ruskog multimilijardera, koji je svjetsku slavu stekao kao vlasnik nogometnog kluba Chelsea, upravo Dubrovnik. Unatoč pandemiji i ove godine odlučio je ljetovati upravo na Jadranu, a napravio je i omiljeni đir Stradunom.

Ruski oligarh Roman Abramović napustio jahtu vrijednu 700 milijuna dolara i prošetao Stradunom.

Pogledaj i ovo Baby Lasagna - 7 Opa! Baby Lasagna ponovno na tronu kladionica, pohvalio se i da je dobio dres hrvatske nogometne reprezentacije!

Iako ljetuje u Dubrovniku već godinama, Romana Abramovića nije lako ovdje snimiti. Naime više voli skrovite uvale pa ga češće možete vidjeti u skrovitim uvalama na obližnjim otocima Mljetu ili Šipanu. Ovdje je dolazio s prvom suprugom Irinom. Odmah nakon što se 2007. godine od nje razveo u jednoj od najskupljih brakorazvodnih parnica ikad, upravo u Dubrovniku po prvi put u javnosti se pojavio, sa sada već bivšom, drugom suprugom, Dašom Žukovom. Ovaj put prošetao je u muškom društvu, a kao i uvijek Abramović ljetuje u velikom stilu. Tako su i ove godina u dubrovačkom akvatoriju uočene dvije njegove jahte.

"Roman Abramović i njegovo društvo uvijek odmaraju na više jahti. Tako je na otoku Šipanu usidrena i 250 milijuna dolara vrijedna jahta Pelarus za koju se pretpostavlja da će milijunašu također biti na raspolaganju", izjavila je novinarka Kate Lujo.

Društvo boravi na jahti Eclipse koju zbog nevjerojatnih 162 i pol metara duljine lako možete zamijeniti za kruzer. Samo godišnje održavanje ovog ekstravagantnog plovila stoji nevjerojatnih 60 milijuna dolara, a za napuniti njezin tank potrebno je više od milijun dolara.

"Kada je jednom jahtu tankao u Dubrovniku, bilo je potrebno 40 cisterni kako bi se tijekom dana i noći u nju ulilo 750 tisuća litara benzina", ispričala je Kate.

Roman Abramović prijatelje je odveo na večeru u kultni restoran Eriha Kolaka. Među goste ovog lokala ubrajaju se obitelj Ecclestone, brojni sportaši, državnici, ali i okrunjene glave. Restoran je unikatan i po tome što nudi jedinstveno vino, koje stiže iz prve hrvatske podvodne vinarije na Pelješcu.

Lijepo je vidjeti da smo, i u ovim izazovnim vremenima, odabir vjernih gostiju.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene