Bila su to vremena

Grdović se prisjetio početaka karijere kad je s plavim uvojcima imućnim gostima pjevao u hotelima

Mladen Grdović (Foto: IN Magazin) Mladen Grdović (Foto: IN Magazin) In Magazin 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Grdović (Foto: IN Magazin) Mladen Grdović (Foto: IN Magazin) Jasmin Stavros, Zlatko Pejaković, Mladen Grdović (Foto: IN Magazin) Mladen Grdović (Foto: IN Magazin) +0 Mladen Grdović (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Mladen Grdović priprema album sa svojim najljepšim ljubavnim pjesmama, a nama je otkrio da je, unatoč tomu što je katkad malo vragolast, ipak veliki romantičar i zanesenjak.

Mladenu Grdoviću pošlo je za rukom ono što priželjkuje svaki umjetnik - da njegova djela zažive među ljudima. Napisao je i otpjevao pjesme koje vole i mladi i stari, nogometni reprezentativci i navijači, romantičari i bećari... Nema toga tko ne zna barem jedan Grdijev stih. Kralj fešte kralj je i romantike - priprema album na kojem će se naći njegove najromantičnije pjesme.

Pogledaj i ovo Zvijezde o vjenčanju - 1 ''to je takav smjeh bio...'' Anegdote s vjenčanja domaćih zvijezda: ''Ljeto je bilo, prozor je bio otvoren i odjednom ptice dvije tri dolete...''

''20 ljubavnih mojih najboljih pjesama. CD će se zvati Moji sentimenti. Svi kažu da sam previše sentimentalan. Nekad sam vragolast, al' dobro je, sve je to za ljude'', otkriva Mladen. 

Malo vragolasto, malo romantično - upravo takav odnos imaju Grdović i njegova Brankica, pun uspona i podova. Iako znaju imati žustre rasprave, nema toga što jedan poljubac ne može riješiti.

''Ah, otupio sam. Niti čitam više što novine pišu, ali vjerojatno vi novinari mene volite'', govori Mladen u svom stilu. 

Grdović zato radi punom parom. U prosincu uvijek ima udarni tempo, a onda slijede turneje.

''Jedino za polnoćku nikad ne pjevam, već sam za Božić u Istri, onda opet imamo Švicarsku. Četvrti mjesec ja i Bebek imamo turneju po Kanadi'', otkrio je. 

Danas njegove pjesme znaju svi, no Grdoviću je ipak najdraži dio karijere onaj s početka, kad je kao mladić s plavim uvojcima na obali pjevao za imućne turiste.

Što nam je Grdović još otkrio, pogledajte u našem videu. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) +2 Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Celebrity Hrvatska Kim Kardashian i bivši Vatreni pohvalili se kupnjom luksuzne nekretnine

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene