Svestrani pjevač

Brz i žestok na motoru, brižni tata u obiteljskom domu! Proveli smo jedan dan s Jolom!

Jedan dan s Jolom (Foto: Dnevnik.hr) Jedan dan s Jolom (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jedan dan s Jolom (Foto: Dnevnik.hr) Jedan dan s Jolom (Foto: Dnevnik.hr) Jedan dan s Jolom (Foto: Dnevnik.hr) Jedan dan s Jolom (Foto: Dnevnik.hr) Jedan dan s Jolom (Foto: Dnevnik.hr) +0 Jole (Foto: John Pavlish) Galerija

U nastavku rubrike ''Jedan dan sa zvijezdama'' IN magazina vrata svojeg života otvara nam Jole. Dan započinje kao macho zavodnik na moćnom motoru, a završava kao brižni tata koji vrijeme najradije provodi sa svojim trima kćerkicama. Kako teku pripreme za najveći koncert u karijeri te kako zvuči hit ''Nosi mi se bijela boja'' u klapskoj izvedbi, pokazao je našem Davoru Gariću.

Kada je tamo negdje 1998. godine otpjevao "Duša od papira" nije ni slutio da će njegova karijera i 20 godina nakon toga ići uzlaznom putanjom. Jole se priprema za veliki, najveći koncert u svojoj karijeri, a mi smo istražili ono što drugi ne smiju.

Pogledaj i ovo Sting omiljeni umjetnik Glazbeno putovanje kroz vrijeme: Sting se u svibnju vraća u Zagreb

To možda nije poznato ali Jole nam je otkrio da je veliki ljubitelj motora i brzine.

"Pa do daske sam ga isprobao par puta na autoputu ili na stazi na Grobniku", priznao nam je Jole koji se priprema za koncertni spektakl u zagrebačkoj Ciboni.

Uz sve pripreme omiljeni hrvatski pjevač pronađe i vremena za kavicu, kupnju na tržnici, odlazak među ljude ali i za svoje najdraže, a to su njegove kćeri i supruga.

"Na tržnicu volim otići, obožavam otići. Ne mogu reći da sam često ali ja volim taj svijet. Volim vidit malo šta sve ima, vidiš malo i ljude, ja sam onako dosta društven čovjek", priznaje Jole koji je zaljubljen i svoj rodni grad.

"Split je stvarno predivan. Ja sam imao sriću zahvaljujući mom poslu, pa sam obišao, neću reć sve ali puno toga u Lijepoj našoj i okolici i putovao sam po svijetu ali uvijek Split naljepši"

Cijeli razgovor pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene