Prenatrpan raspored

Donna je u top 20 najboljih tenisačica na svijetu: Zaposlena je i trenira, a ima li vremena za ljubav?

Donna Vekić (Foto: Instagram) Donna Vekić (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Donna Vekić (Foto: Instagram) Donna Vekić (Foto: Instagram) Donna Vekić (Foto: Instagram) Donna Vekić (Foto: Instagram) Donna Vekić (Foto: Instagram) Donna Vekić (Foto: Instagram) +0 Donna Vekić (Foto: Instagram) Galerija

Naša tenisačica Donna Vekić s 23 godine ušla je među dvadeset najboljih na svijetu. San joj je, poput Gorana Ivaniševića, osvojiti Wimbeldon. Simpatična Osječanka potječe iz sportske obitelji, a njezina je baka zaslužna za početak nogometne karijere velikog Davora Šukera.

Tenisačica Donna Vekić nekoliko dana ostaje u Zagrebu, no neće imati previše vremena za odmor.

Pogledaj i ovo In Magazin: Nives Celzijus - 4 sasvim iskreno Nives Celzijus prisjetila se vremena kada je bila žrtva vršnjačkog nasilja i otkrila kako danas odgaja svoju djecu: "Zato što sam bila drugačija!''

"Kada sam u Zagrebu ne, imam obaveze od jutra do večeri, ali kad sam u Osijeku to je vrijeme samo za obitelj", otkrila je Donna.

Sportski način života živi od kada se rodila, roditelji su joj sportaši, brat, a baka joj je bila profesorica tjelesnog.

"Da, ja se od svoje četvrte godine se bavim gimnastikom ali su mi rekli da sam za to previsoka, pa sam probala tenis i zaljubila se. Imala sam ozljedu prije prvog teniskog treninga, ozljedila sam zglob ali nije me to spriječilo da odem na trening", priznala je.

Uz mamu i tamu, za njezinu sportsku karijeru, ali i onu Davora Šukera uvelike je zaslužna i baka.

"Baka je bila profesorica tjelesnog ali mi smo uvijek i ja sam bila jako aktivna. Imala sam viška energije pa su me odlučili staviti u sport. A Davor je išao kod bake na tjelesni pa kad je krenuo igrati nogomet ona mu je pomogla", otkrila je Donna.

S 23 godine ušla je među top 20 tenisačica i prešišala je roditelje po uspjehu.

"Jesam, tata je bio golman, mama atletičarka ali što se tiče uspjeha jesam. Koliko su ponosni i kolika su podrška - podrška su mi najveća, bez njih ne bih bila ovdje ja, niti rezultatat. Od prvog dana do sada ne znam što bih bez njih.

Kao i za nju, i za njih sve je to značilo puno odricanja.

"Da, definitvno uvijek, kad sam bila mlađa bili su sa mnom na trunirima i jako sam im zahvalna na tome", izjavila je Donna.

Donna nam je otkrila i kakva je kada izgubi na terenu.

"Grozna ali sam se s vremenom naučila nositi s porazima, nije kraj svijeta, sutra je novi dan. Prije par godina ako sam izgubila to bi bio smak svijeta", priznala je.

Novak Đoković je na bezglutenskoj prehrani, no Donna nije ali mora paziti.

"Nisam da, sad su mi krenule pripreme ali i naporni treninzi. Puno proteina konzumiram, na turnirima dosta ugljikohidrata. Više ništa ne skirvam jer kada jedem uživam i želim da drugi vide ali to je rijetkost", otkrila nam je.

Jedna od prednosti njezinog posla je to što je s 23 godine proputovala cijeli svijet.

"U ovom poslu je to prednost, već sam ga proputovala barem tri puta. Kad se vraćam u neki grad vratim se u neke restorane nekad bude naporno iz tjedna iz tjedan. A na kraju godine treba mi odmor", izjavila je Donna.

Kao svaka žena i Donna voli šoping.

"Potrudim se, najčešće gledam haljine, cipele i torbe ali nekako haljine kombiniram", otkrila nam je.

Što se tiče njezinog ljubavnog života, zaposlena je i trenira, stigne li imati ljubavni život?

"Pa stignem, ali trenutno ga nemam, ali stignem. Uvijek se nađe vremena za sve samo je važan balans. Trudila bih se da imam oboje, treba se naći dobar balans. Kad sam bila u vezi tenis mi je bio priortet, malo veza pati ako stavljaš karijeru ispred, ali sve je moguće s obje strane", zaključila je.

Cijeli intervju s Donnom pogledajte u prilogu IN Magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Emma Roberts, Evan Peters (Foto: Profimedia) Emma Roberts i Evan Peters (Foto: AFP) Emma Roberts i Evan Peters (Foto: AFP) Emma Roberts i Evan Peters (Foto: AFP) +3 Halsey, G-Eazy (Foto: AFP) Celebrity S poznatom bivšom zaručnicom tukao se po hotelima, a ni njegova nova cura nije imala sretne ljubavi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene