U Lisinskom

Zagrebačka filharmonija u čast Draženu Petroviću

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zagreb priprema veliki svečani koncert u čast Draženu Petroviću. Dvoranom Lisinski u petak će vladati zagrebačka filharmonija.

I nakon dvadeset godina ove snimke ne blijede. Majka pokojnog košarkaša zadovoljna je što će se njezinog sina - Hrvatska još jednom dostojanstveno prisjetiti.

Pogledaj i ovo showbuzz Regionalni ciklus 'Točka - Tačka - Pika' Beogradska filharmonija nakon 30 godina nastupila u Zagrebu!

'Pa svaka godina je teška, a kad su ovakve obljetnice onda je još i dodatno teško, ali mislim sve ćemo izdržati. Dražen je bio borac i dok je živio i radio. Ostavio je svoje veliko djelo ljubav narodu tako da svi mi moramo izdržat', rekla je Biserka Petrović.

>> Poslušajte pjesmu u čast Draženu Petroviću

'Dražen po mnogima nije bio sportaš, nego umjetnik u sportu, zbog toga je došla ideja. Mislim da, kao dijete je svirao gitaru, dakle nije to baš poveznica bezveze. Mislim da je to prava stva', dodaje Draženova mama. 

Košarkaškom Mozartu orkestar Zagrebačke filharmonije izvest će djela Mozarta, Haydna i Albinonija. Koncertom će ravnati maestro Pavle Dešpalj, a sve će pratiti zbor Ivana Gorana Kovačića.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene