Premijera

Poslušajte pjesmu ''Zauvijek'' mladog glazbenika Karla Bartoleca

Karlo Bartolec (Foto: PR) Karlo Bartolec (Foto: PR) Foto: PR

Pjesma ''Zauvijek'' za Karla Bartoleca je novi glazbeni izričaj u njegovoj karijeri, a govori o ljubavi i tome kako treba vjerovati u ljubav.

Predstavljamo vam novu pjesmu pod nazivom ''Zauvijek'' mladog zagrebačkog pop-glazbenika Karla Bartoleca, koji na glazbenoj pop-sceni djeluje pune dvije godine.

Pogledaj i ovo Karlo Bartolec Coolins koncert "Njima na dar" Coolins nastavlja svoju dugogodišnju podršku humanitarne udruge "Jak kao Jakov": "Hvala im na povjerenju!"

Ova pjesma za njega je, kako kaže, novi glazbeni izričaj u njegovoj karijeri, a govori o ljubavi i tome kako treba vjerovati u ljubav. Tekst i glazbu potpisuje Ivan Zlodi, aranžman i produkciju Robi Bobesić i Andrej Loncarić, dok je za produkciju spota i redateljsku palicu zaslužan Kristijan Gradečki.

Scenarij spota napisao je Nenad Šivak, dok će vam ljubavnu priču dočarati Ivana Tunjić i Emanuel Matijas, koji će vas svojom pričom provesti kroz pjesmu .

Karlo je prvi put pred publikom zapjevao davne 1999. godine, svega jednu godinu nakon izlječenja, kada se predstavio sa pjesmom ''Bijeli Božić'' na tada božićnoj priredbi.

U svojim kasnim tijendžerskim godinama sudjeluje na mnogim talent showovima pokušavajaći se nametnuti publici.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić i Slavko Sobin (Foto: Instagram) +7 Nina Badrić i Slavko Sobin (Foto: Instagram) Celebrity Nina Badrić fotkom u lila badiću zapalila Instagram: "Srce mi uzdiše, da mi je imati ženu kao ti..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene