razvukla široki osmijeh

Bivša ljubav Johhnyja Deppa u rijetkom izlasku dok on proživljava dramu, a procurio je i pogrdan nadimak koji joj je dao

Vanessa Paradis - 4 Vanessa Paradis - 4 Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Vanessa Paradis - 1 Vanessa Paradis - 3 Vanessa Paradis - 2 Johnny Depp Vanessa Paradis (Foto: Profimedia) Johnny Depp Vanessa Paradis 1 (Foto: Profimedia) Vanessa Paradis i djeca (Foto: Profimedia) Vanessa Paradis Johnny Depp (Foto: Profimedia) Vanessa Paradis Johnny Depp (Foto: Profimedia) Vanessa Paradis Samuel (Foto: Profimedia) Vanessa Paradis Samuel (Foto: Profimedia) +0 Vanessa Paradis - 4 Galerija

Vanessa Paradis pojavila se na reviji Chanel Cruise u Monte Carlu nakon što se doznalo da ju je Johnny Depp nazvao "francuskom ucjenjivačkom pi***m".

Francuska pjevačica, manekenka i glumica Vanessa Paradis pojavila se u javnosti nakon dugo vremena.

Pogledaj i ovo Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Profimedia) E, to se zove opuštenost Grudnjak i ovako i onako rijetko nosi, no ovaj put je ispod uske bijele majice pokazala još više no što smo od nje navikli

Dok njezin bivši Johnny Depp prolazi kroz pravu sudsku dramu, ona je uživala na reviji Chanel Cruise u Monte Carlu, na kojoj se pojavila u elegantnom izdanju i sa širokim osmijehom na licu. Vanessa je inače godinama zaštitno lice poznate modne kuće, pa njihove revije rijetko propušta.

Raspoloženje joj nije pokvario ni pogrdan nadimak koji joj je bivši dao, a procurio je na njegovu suđenju s Amber Heard. Naime, kao jedan od dokaza iznesen je e-mail koji je Johhny slao Eltonu Johnu i u kojem Vanessu naziva "francuskom ucjenjivačkom pi***m".

Paradis i Depp bili su u vezi 14 godina, no nikada nisu stali pred oltar, a zajedno imaju dvoje djece, kćer Lily-Rose Depp (22) i sina Jacka Deppa.

Inače, Johnny Depp je tužio Amber Heard zbog njezina teksta u Washington Postu iz 2018. godine u kojemu je pisala o svojem iskustvu s obiteljskim nasiljem. Premda nije spomenula Deppa imenom, raniji događaji su ukazivali na to da piše o njemu. Suđenje je u tijeku, a u javnost neprestano cure detalji.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Bekvalac - 2 Nataša Bekvalac - 8 Nataša Bekvalac - 4 Nataša Bekvalac - 3 +5 Nataša Bekvalac - 7 Celebrity Srpska Barbie razbacala se u haljini iz koje je sve ispadalo, a fotke su dokaz i da je stvarnost ipak drugačija od Instagrama

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Larisa Lipovac Navojec i Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +7 Franka Batelić i Marko Ciboci Celebrity Pogledajte Frankin odabir kojim je sve iznenadila, u istoj je haljini uspjela očarati i cijelu Europu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene