Velika zavodnica

Zanosna skijašica ubrzala disanje muškog dijela publike opako visokim prorezom na haljini

Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Lindsey Vonn (Foto: Getty Images) Lindsey Vonn (Foto: Getty Images) Lindsey Vonn (Foto: Getty) Lindsey Vonn i Tiger Woods (Foto: AFP) Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) Lindsey Vonn (Foto: Instagram) Lindsey Vonn (Foto: Instagram) Lindsey i Thomas Vonn (Foto: Getty) Lindsey Vonn (Foto: Getty) Lindsey Vonn (Foto: Getty) +3 Lindsey Vonn i P.K. Subban (Foto: AFP) Galerija

Iako je u veljači ove godine potvrdila umirovljenje, Lindsey Vonn i dalje je rado viđen gost raznih događanja.

34-godišnja američka skijašica Lindsey Vonn najuspješnija je alpska skijašica svih vremena.

Pogledaj i ovo Lindsey Vonn (Foto: AFP) Fit i u karanteni Jedna od najljepših skijašica pokazala isklesanu figuru dok je prala auto samo u bikiniju

Iako je u veljači ove godine potvrdila umirovljenje, zanosna plavuša i dalje je rado viđen gost raznih događanja, i to ne samo onih sportskih.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn) on

No posljednji na kojem je viđena u srijedu u Los Angelesu bio je sportski, a radi se o dodjeli nagrada ESPYs, na koju je došla s dečkom, kanadskim hokejašem P. K. Subbanom, kojeg je upoznala u lipnju 2018. godine nakon prekida s NFL trenerom Kenanom Smithom.

Pažnju je privukao i visoki izrez na njezinoj svjetlucavoj haljini, no radi se o tipičnom izdanju za crveni tepih sportašice koja obožava izazovne kreacije.

Vonn je poznata i po vezi s golferom Tigerom Woodsom te braku s olimpijcem i skijašem Thomasom Vonnom, koji je završio nakon svega 4 godine.

Tigera je upoznala na jednom dobrotvornom eventu 2012. godine, no počeli su hodati tek u ožujku sljedeće godine, a u svibnju 2015. godine potvrdili su razlaz.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn) on

Osim zavidne sportske karijere, Lindsey je poznata i po provokativnim poziranjima za razne svjetske časopise, a svakako najpoznatija naslovnica koju je snimila bila je ona za Sports Illustrated Swimsuit Edition iz 2016. godine, na kojoj je nosila samo boju za tijelo.

Tijekom skijaške karijere Amerikanka se često nalazila i na listama najpoželjnijih žena svijeta. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) +3 Meghan Markle (Foto: Profimedia) Celebrity Progovorilo osoblje Wimbledona: "Meghan Markle bila je prava noćna mora"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene