Emotivne riječi i slike

Severina posvetila dirljivu objavu pokojnom prijatelju, ne krije koliko joj nedostaje ovih dana: ''I danas smo pričali o tebi''

Severina Kojić Severina Kojić In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina Kojić Galerija

Severina je na Instagramu posvetila dirljivu objavu Tomažu Panduru, s kojim je surađivala i bila bliska prijateljica.

Severina je tijekom svoje uspješne karijere surađivala s brojnim suradnicima i umjetnicima, a jedan od njih je i preminuli slovenski redatelj Tomaž Pandur, kojem je ovih dana na Instagramu posvetila dirljivu objavu.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

Jedna od njihovih najpoznatijih suradnji bila je ona na Severininoj turneji "Dobrodošao u klub" 2013. godine, a s Tomažem ju je povezivalo i blisko prijateljstvo. Njegova iznenadna smrt u travnju 2016. godine od posljedica srčanog udara pjevačicu je jako pogodila te ga se i dandanas često sjeti.

"Dragi moj prijatelju, svima nam nedostaješ. I danas smo pričali o tebi. Naš voljeni Tomaž Pandur", napisala je Severina uz objavu i objavila niz fotografija na kojima pozira s Tomažom, koji je u trenutku smrti imao samo 54 godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

I Severini pratitelji prisjetili su se Tomaža u komentarima koje su joj ostavili. 

"Svaka čast da si ga se sjetila", "Posebna duša", "Dobar redatelj. Mir njegovoj prašini. Zajedno ste odradili vrlo lijep koncert. Vizualno je i to bilo sjajno", "Bio je čarobnjak", "Baš nedostaje", "Prelijepe slike i jako nadaren čovjek. Užasno da je tako mlad napustio ovu mladu", "Predivni ste", napisali su joj.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Michael i Shakira Caine (Foto: Getty Images) Michael i Shakira Caine (Foto: Getty Images) Michael Caine (Foto: Getty Images) +0 Michael i Shakira Caine (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Početak njihove ljubavi zaista je posebna priča, a zbog njegova impulzivnog poteza u braku su čak 48 godina!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden +0 Neda Ukraden Celebrity Nevjerojatno je kako Neda Ukraden u osmom desetljeću izgleda bez trunke šminke, kao da ne stari!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene