Fanovi u šoku

Hitna pomoć stigla je brzo, ali nije mu bilo spasa: Pjevač popularnog benda nađen mrtav u 34. godini

Seo Minwoo (Foto: Instagram) Seo Minwoo (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Seo Minwoo (Foto: Instagram) +0 Seo Minwoo (Foto: Instagram) Galerija

Za mladog pjevača benda 100% koji je mrtav pronađen u svom domu, svi imaju samo rije

Tragedija je pogodila članove popularnog južnokorejskog benda 100%. Naime, član njihovog benda Seo Minwoo pronađen je bez svijesti u svom domu u Seulu 25. ožujka. Hitna pomoć brzo je stigla, no mogli su ustanoviti samo smrt 33-godišnjaka, a pretpostavlja se da ju je uzrokovalo zatajenje srca. Izdavača kuća Top Media izrazila je putem njihove web stranice žaljenje i tugu.

"Njegova obitelj, kolege iz benda i umjetnici iz Top medije duboko su pogođeni zbog ove neočekivane i tužne vijesti", objavila je izdavačka kuća. Napisali su i kako je Minwoo kao najstariji član vodio bend i pravom smjeru te je iskreno cijenio svoje obožavatelje.

"Ovo je veliki gubitak za sve koji su ga upoznali i koji znaju koliko je velikodušan bio", napisali su, dodavši kako će Seov pogreb biti miran i u krugu najbliže rodbine i prijatelja, poštujući tako želje njegove obitelji. Minwoo je bio glavni vokal benda, a bavio se i glumom pa se tako pojavio u filmovima "Sharp 3" i "Kralj i ja".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene