Želi novac

Striptizeta koja je trovala bogate muškarce planirati tužiti Lopez i producente njezinog novog filma

Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Samantha Barbash (Foto: Instagram) Samantha Barbash (Foto: Instagram) Samantha Barbash (Foto: Instagram) +0 Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Galerija

Film "Prevarantice s Wall Streeta" kino je hit s Jennifer Lopez u glavnoj ulozi.

Novi film slavne latino-dive Jennifer Lopez hara kino blagajnama.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 22 Trebalo je ovo zapamtiti Pogledajte pobjedničku transformaciju naše pjevačice u latino divu, sve je očarala ovime: "Stalno smo gledali u tebe!"

Riječ je o filmu "Prevarantice s Wall Streeta" koji prati živote ženske kriminalne skupine koja je drogirala i pljačkala bogate muškarce u New Yorku.

50-godišnja Jennifer Lopez ima glavnu ulogu, a uz nju svakako najpoznatije ime koje se pojavljuje na velikom platnu jest reperica Cardi B koja je i sama počela karijeru kao striptizeta iz Bronxa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Zarada filma prešla je 70 milijuna dolara u prvom tjednu prikazivanja, a producentima se sada javila striptizeta Samantha Barbash koja je poslužila kao inspiraciju za novu ulogu slavne J.Lo.

Samantha tvrdi kako je Jenniferina uloga u potpunosti inspirirana njezinim životom te smatra kako za to nije dobila pravednu novčanu naknadu.

Ona je prije 2 godine priznala krivnju i glavnu ulogu u trovanju bogatih muškaraca u New Yorku od strane ženske bande koja osvaja publiku diljem svijeta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Nagađa se i kako je Jennifer toliko oduševila filmsku struku da joj slijedi nominacija za Oscar, dok Samantha zasad samo prijeti producentima tužbom. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Melanie Bradarić (Foto: Instagram) Melanie Bradarić (Foto: Instagram) Melanie Bradarić (Foto: Instagram) Melanie Bradarić (Foto: Instagram) +4 Melanie Bradarić (Foto: Instagram) Celebrity Samozatajna supruga "hajdukovca na posudbi" ne skriva sreću zbog povratka u rodni Split

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene