LJUBI, LJUBI I POBJEGNI

Ovo su ljepotice koje je zaveo, a sada ima novu metu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Njegove djevojke prave su ljepotice, žene manekenskih mjera, crnke, plavuše i brinete. Sve padaju na njega, a ovo je nova odabranica!

Cristiano Ronaldo nogometaš je s najvećom zaradom u prošlog godini, ali i muškarac s poprilično velikim brojem djevojaka koje su prošle kroz njegovu postelju. On je portugalski Casanova. Njegove djevojke prave su ljepotice, žene manekenskih mjera, crnke, plavuše i brinete. Sve padaju na njega.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Baš poput tate..." Ronaldova Georgina u teretani ponosno istaknula omiljeni adut, a na treningu je imala i baš posebno društvo

Zadnja u nizu je španjolska manekenka Eve Fernandez Ontanaya. Vruća crnka je viđena kako uživa u Ronaldovim dodirima na Ibizi, a nije ni on imun na njezine ženske čari. Da se Ronaldo skroz opustio u društvu zanosne manekenke pokazao je kada je u jednom trenutku nabacio čagicu oko šipke. Ne znamo je li to bilo pod utjecajem alkohola ili je to njegov novi zavodnički potez, ali očito pali jer ga Eve nije prestala dodirivati. Nema sumnje, odmor prije europskog nogometnog prvenstva u Francuskoj iskusni ljubavnik iskorištava na najbolji mogući način. Samo se nadamo da će na prvenstvo doći svjež i odmoran te da ga zanosna Eve neće previše izmoriti kao Daniella Grace.

 

 

A video posted by cr7worldwide (@cr7worldwide) on

 

Daniella je Evina prethodnica koja je također pala na šarm Cristiana Ronalda. Iako je ona plavuša, a Eve crnka, Ronaldu to uopće ne smeta jer cure ipak imaju jednu zajedničku stvar. Obje su manekenke koje vole sportaše. Prije Ronalda Daniella je bila vezi sa slavnim košarkašem Blakeom Griffinom i biciklistom Taylorom Phinneyjem. No tu nije kraj cijele priče. Popis se i dalje nastavlja, no scenarij je malo drugačiji.

 

 

A photo posted by Daniella Grace (@daniellagrace) on

 

Estelle Denis, francuska TV voditeljica, u svojoj je emisiji krajem prošle godine bacila 'bubu' kako je Cristiano Ronaldo homoseksualac i ima dečka. Povod za zaključak kako je Ronaldo homoseksualac, njegova su česta putovanja u Maroko kako bi posjetio svog dobrog prijatelja K-1 prvaka Barda Haria, koji mu je, navodno, puno više od prijatelja. Samo nekoliko tjedana nakon ovog šoka, stigla je vijest o tome da je lijepu Irinu Shayk zamijenio bivšom Miss Universe Melaniom Martins.Tada je bio gost u showu Johnatana Rossa, a na pitanje viđa li nekog posebnog, odgovorio je: 'Nekoliko njih'! Blago Melani!

 

 

A photo posted by Melanie Martins (@melaniemartinsblog) on

 

Ubrzo je uslijedio novi šok. Nova cura slavnog Ronalda je manekenka Nataly Rincon. Prema pisanju stranih medija, Ronaldo je novogodišnje praznike proveo u Miamiju gdje je upoznao zanosnu Nataly, a nakon toga su ostali u kontaktu. Nataly bi trebala svoju manekensku karijeru nastaviti u Madridu kako bi mogla biti što bliže svom dečku. Čini se da je izvisila baš kao i sve njegove dosadašnje djevojke. I što onda reći za kraj nego - Eve, Eve.. il' ga veži il' bježi!

 

 

A photo posted by Nataly Rincon (@natyrincon12) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene