Komplimenti pljušte!

Minea pozirala u izdanju u kakvom je se ne viđa često i jednim detaljem posebno zadivila pratitelje

Minea Minea PR 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Minea Minea (Foto: PR) Minea (Foto: Instagram) Minea (FOTO: Luka Trifunović) Minea (Foto: PR) Minea (Foto: PR) +0 Minea (Foto: Instagram) Galerija

Renata Končić Minea na Instagramu je objavila selfie ne kojem pozira u kućnom izdanju s dioptrijskim naočalama

Pjevačica i voditeljica emisije Nove TV "IN magazin", Renata Končić Minea (43), na svojem Instagramu najčešće dijeli fotografije na kojima je tip-top skockana.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea, TLZP Sva u biserima Minea razotkrila malo više nego što smo od nje navikli, a evo što je na njoj ukralo svu pažnju!

No sada je svoje pratitelje počastila jednim drugačijim prizorom. Objavila je selfie na kojem pozira u opuštenom kućnom izdanju, što je bilo dovoljno kako bi pokrenula lavinu komplimenata na društvenoj mreži.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Renata Končić Minea (@minea.official)

"Kao bombončić", "Baš si slatka", "U svim izdanjima jednako divna", pisali su joj pratitelji koje je posebno oduševilo kako joj stoje dioptrijske naočale zbog kojih su je usporedili sa školarkom, ali i seksi profesoricom.

Minea je za fotku dobila i preko 2 i pol tisuće lajkova, čime je dokazala da se ne treba previše potruditi kako bi zadivila svoje pratitelje.

Pjevačica i voditeljica gotovo svakom svojom objavom na Instagramu izazove slične reakcije, a najčešće dobiva pohvale za mladolik izgled u 44. godini.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene