Za kraj godine

Kao iz bajke: Rakitićeva lijepa supruga u raskošnoj haljini izbacila nogu i dekolte u prvi plan

Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) +0 Raquel Mauri (Foto: Instagram) Galerija

Raquel Mari svojim je obožavateljima poželjela sve najbolje u novoj 2020. godini.

Supruga našeg reprezentativca i igrača Barcelone Ivana Rakitića, lijepa Raquel Mari na društvenim se mrežama oprostila od 2019. godine u kojoj smo još tek nekoliko sati i to savršenom fotografijom na kojoj pozira s Ivanom.

Par je pozirao u elegantim izdanjima, Ivan u crnom odijelu, a Raquel u raskošnoj crvenoj haljini s prorezom koja je otkrila njezine savršene noge ali i bujni dekolte.

"Zbogom 2019., ostajem sa svime zbog čega sam padala i dizala se jača, unatoč kamenju na mom putu koje mi je davalo lekcije, sa svim novim ljudima koje sam upoznala i onima koji su još tu", napisala je Raquel.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on

Raquel se povodom božićnih blagdana na društvenim mrežama pohvalila i idiličnim obiteljskim fotografijama i sa svima podijelila djelić blagdanske atmosfere iz njihova doma.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Val Kilmer (Foto: AFP) Val Kilmer (Foto: AFP) Val Kilmer (Foto: AFP) Val Kilmer (Foto: AFP) +1 Val Kilmer (Foto: AFP) Celebrity Bio je san žena diljem svijeta, a onda se suočio s teškom bolesti zbog koje mu se život okrenuo naglavačke

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene