nikakve mjere

Distanca ih ne zanima: Obožavatelji se otimali za fotku sa slavnim sportašem koji je s obitelji uživao na plaži

Conor McGregor (Foto: Profimedia) Conor McGregor (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Conor McGregor s obitelji uživa na jugu Francuske, a brojni obožavatelji sjatili su se oko njega kada su ga primijetili kako bi se fotkali.

Bivši MMA borac Conor McGregor u svibnju ove godine objavio je kako završava s borbama te odlazi iz ringa, a ljetni period provodi u društvu svoje zaručnice i uživa. Paparazzi su ga uhvatili na plaži na jugu Francuske, a primijetili su ga i brojni obožavatelji koji su se otimali za fotografiju sa slavnim sportašem.

Pogledaj i ovo Conor McGregor (Foto: Profimedia) To se zove ljubav? Paradirao je ispred nje u boksericama, a ona ga sa smiješkom proučavala, zaboravila je sve sramote koje joj je priuštio?

32-godišnji Conor pokazao je tetovirano i isklesano tijelo, a obožavatelji koji su ga uočili nisu marili za mjere socijalne distance dok su se naguravali oko njega. Nitko nije poštivao razmak niti je nosio masku, a sudeći prema zakonima iz rodne mu Irske, Conor će po povratku s odmora morati 14 dana biti u samoizolaciji.

Ljetni odmor provodi u društvu dugogodišnje djevojke Dee Devlin, s kojom je prije nekoliko dana potvrdio zaruke, te njihovo dvoje djece. Sretna obitelj uglavnom je na jahti, a često ih fotografi ulove u ležernim trenucima.

Conor i Dee inače su u vezi od 2008. godine, a zajedno imaju trogodišnjeg Conora Juniora i jednogodišnju Croiju. Slavnog borca godinama prate glasine da je svoju zaručnicu prevario s nekoliko žena, no on je sve to negirao.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene