Hit jeseni

NOVA TV najavila snimanje nove dramske serije! Katarina Baban i Matko Knešaurek u glavnim ulogama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

NOVA TV najavljuje novu dnevnu dramsku serije, čije snimanje uskoro počinje, a koju ćemo gledati od ove jeseni.

Upravo na dan kad će se prikazati finale najpopularnije serije 2014.-2016. 'Kud puklo da puklo', NOVA TV najavila je novu dnevnu dramsku seriju čije snimanje uskoro počinje, a koju ćemo gledati od ove jeseni.

Pogledaj i ovo showbuzz ZLATNI DVORI POSLUŠAJTE OBA SJAJNA SINGLA! Tko je bolja pjevačica - Ana ili Nera?

Glavne likove i okosnicu radnje predstavili su idejnu autor projekta Branko Ivanda, kreativni producent i redatelj Dražen Žarković, autor teksta Branko Ružić i glavni pisac Ivan Delas te direktorica produkcije Sanja Tucman. U sjajnoj atmosferi, ekipa serije pokazala je da nas očekuje sjajna televizijska jesen! Mlada glumačka postava zarazila je sve okupljene sjajnim raspoloženjem, kojeg ne nedostaje ni na setu serije.

Seoska djevojka i bogati nasljednik se zaljube

Iako još tajanstveni u otkrivanju radnje i detalja, već na predstavljanju serije dalo se naslutiti kako će se glavna ljubavna priča razviti između likova Ane, seoske djevojke koja na seoskom imanju brine o konjima, i Petra, mladog bogataša koji je pošten i dobronamjeran, ali i pomalo vjetropirast, neodgovoran i zaveden sjajem obiteljskog bogatstva. Anu će utjeloviti osječka glumica Katarina Baban, a Petra zagrebački glumac Matko Knešaurek. Serija Nove TV ovaj put nas odvodi u jedno slavonsko selo gdje će se odvijati većina radnje.

Katarina Baban: 'Ovo mi je prva velika uloga'

Glavne zvijezde serije otkrili su nam ponešto o atmosferi na snimanju te o likovima koje glume. 'Ana je jedna mlada cura koja živi na selu s djedom i tatom. Dosta je radišna, nema problema uhvatiti se muško, ženskog posla, ništa joj nije teško. Ljudi je jako vole i cijene, ali ona je samotnjak, voli se družiti sa svojim konjima i to joj predstavlja najveću radost. Iako je pitoma, ima neku divlju crtu. Zna što želi i ne da da je nitko zeza u životu. Jako mi se svidio njezin lik, jako je dobra, no nije pekmezava', priča Katarina Baban.

Lijepoj Katarini Baban ovo je prva velika uloga. 'Ovo mi je prva velika uloga, nikad nisam mislila da ću glumiti glavnu ulogu negdje. Uvijek sam mislila da ću igrati sporedne likove. Glavna uloga ima svoje pozitivne i negativne strane, no ja zasad vidim samo pozitivne! Projekt je sjajan, suradnici su izvrsni, jednostavno ne osjećam nikakav pritisak, ovo mi predstavlja jedan veliki gušt', zaključila je Katarina.

Matko Knešaurek: Petar ima ambicije, malo je vjetropirast

I njezin partner u seriji, glumac Matko Knešaurek, jako je zadovoljan projekt i serijom, kao i svojom partnericom u istoj. 'Petar je zanimljiv lik, osebujan, slijedi svoje ciljeve, ima velike ambicije, zanimljivog je karaktera, pomoći će svakome, altruist je i empatist. Ali, malo je vjetropirast', priča Matko. 'Katarina Baban je izuzetna osoba, dugo se znamo, s njom je pravo olakšanje raditi. Veliki je profesionalac, sluša savjete, ego stavlja sa strane. To je prekrasna stvar! Ali, i svi ostali glumci koji rade na seriji, fantastično su odabrani. Potrudili su se, zajedno s produkcijom i ostalom ekipom, napraviti nešto respektabilno', dodaje Knešaurek.

U glavnim ulogama vidjet ćemo i karizmatične mlade glumce poput Petre Kraljev, Luje Kunčevića, Lane Ujević. Nekima od njih ovo je prvo pojavljivanje na malim ekranima.

Drago mi je što igram 'negativca'

Među poznatim imenima u seriji glume i Milan Štrljić, Jan Kerekeš, Ecija Ojdanić, Helena Buljan, Marko Torjanac, Duško Valentić, Robert Kurbaša, Dijana Vidušin, Hrvoje Barišić, Petra Dugandžić, Darko Milas i Mladen Kovačić. Kurbaša je oduševljen što konačno ne glumi potpunog pozitivca. 'Igram Nikolu, koji je onako osebujan karakter. U se, na se i podase. Drago mi je što za promjenu igram 'negativca'. Serija obećava, sadržajno je u kontekstu vremena i prostora u kojem živimo. Atmosfera je sjajna na snimanju, uživamo u radu, cijela ekipa je sjajna', zaključio je Kurbaša.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene