Otvoreno progovorila

'Bili smo opijeni jedno drugim, baš kao Angelina i Brad'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Nicole Kidman u još jednom intervjuu progovorila je o svom braku s Tomom Cruiseom koji je okončan još 2000. godine.

Iako je danas u braku s Keithom Urbanom te imaju i dvije djevojčice, Nicole Kidman otvoreno govori o svojoj ljubavnoj prošlosti.

Pogledaj i ovo showbuzz Otkriveno Slavni glumac traži četvrtu ženu preko agencije, evo uvjeta!

'Ima nešto u tom načinu funkcioniranja, ako se doista fokusirate jedno na drugo i nalazite se u tom balonu, to je tako opojno, zato jer postojite samo vas dvoje. To vas zbližava i jako je romantično', izjavila je za Vanity Fair.

>> Paparazzo na biciklu srušio Nicole Kidman

Svoju vezu s Tomom usporedila je s odnosom Brada Pitta i Angeline Jolie. 'Sigurna sam da Brad i Angelina imaju to isto - zato jer ne postoji nitko drugi tko to razumije osim one osobe koja spava pored vas', zaključila je Nicole.

Unatoč dubokoj vezi koju je imala s Tomom, glumica kaže kako je veliku ljubav doživjela tek s Keithom. 'Ne želim pokazati nepoštovanje prema Tomu, ali tek sad sam spoznala svoju veliku ljubav. Nekad nisam bila sigurna hoće li se to ikad dogoditi. Prvo sam htjela to osjetiti pa onda nisam htjela skakati iz veze u vezu. Provela sam dosta vremena sama što je zapravo jako dobro. Bila sam dijete kad sam se udala za Toma, a trebala sam odrasti', rekla je.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene