Fanovi oduševljeni

Najljepša baka Balkana pozirala s popularnim hrvatskim pjevačem te najavila moguću suradnju

Neda Ukraden (Foto: Instagram) Neda Ukraden (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden (Foto: Instagram) Neda Ukraden (Foto: Instagram) Neda Ukraden (Foto: Instagram) Neda Ukraden (Foto: Instagram) Neda Ukraden (Foto: Instagram) Neda Ukraden (Foto: Instagram) Neda Ukraden (FOTO: Instagram) Neda Ukraden (FOTO: Instagram) +0 Neda Ukraden (FOTO: Instagram) Galerija

Neda Ukraden i Gibonni susreli su se na snimanju filma o Đorđu Novkoviću.

Pjevačica Neda Ukraden nedavno se odmarala na hrvatskoj obali.

Pogledaj i ovo Neda Ukraden ''Moja snaga!'' Neda Ukraden ponosno je pozirala s kćeri jedinicom i zetom, pratitelji su iznenađeni koliko kćerka liči na pjevačicu

Tamo je još jednom oduševila svoje obožavatelja činjenicom da i sa 68 godina izgleda besprijekorno u badiću, a na račun fotografija s plaže dobila je samo komplimente.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on

Neda je još uvijek u Hrvatskoj, no ovaj put u užarenom Zagrebu, gdje je pozirala s jednim od najpopularnijih domaćih pjevača – Gibonnijem.

"Jedan lijepi susret na snimanju filma o Đorđu Novkoviću s talentiranim Gibonnijem! Tko zna, možda se rodi neka pjesma", napisala je uz selfie te zaintrigirala fanove koji su joj odmah poručili kako bi bili odličan glazbeni spoj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on

"Bila bi to odlična pjesma, čekamo", poručili su im obožavatelji, a Neda je za Kurir otkrila kako je s Gibonnijem razgovarala o potencijalnoj suradnji.

Susreli su se u Hrvatskom glazbenom zavodu, gdje je sniman dio filma o Đorđu Novkoviću, a na snimanje su bili pozvani njegovi suradnici i kolege kako bi pričali o njemu.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Žanamari (Foto: Instagram) +9 Žanamari i Mario Perčić (Foto: Instagram) Celebrity Žanamari pozirala u plićaku i pokazala bujne obline: "Prevruće za ovo vrijeme, vrh!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene