Što je prava istina?

WAG-sica o kojoj svi bruje: 'Kraljica bujnog poprsja i zavodnica!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

WAG-sice, djevojke ili supruge slavnih nogometaša, često pune medijske stupce. U posljednje vrijeme mnogi bruje o 12 godina starijoj djevojci Cesca Fabregasa.

Cesc Fabregas, 26-godišnji nogometaš Barcelone, je dvije godine u vezi s 38-godišnjom Daniellom Semaan, a nedavno su postali roditelji kćerkice Lie.

Pogledaj i ovo showbuzz Šuška, se šuška Ava ljubi nogometaša? 'Nije važno tko je, ali je veoma zgodan!'

No Danielle je WAG-sica koja izaziva veliki interes medija, i to iz više razloga. Upoznala je Cesca dok je još bila u braku s tajkunom Elie Taktouom, koji je za njihvou romansu saznao iz novina.

Ljubav na prvi pogled?

Dvije su verzije priče kako su se upoznali Cesc i Daniella: ona tvrdi kako su razmijenili brojeve telefona u japanskom restoranu u Londonu (dok je Fabregas igrao za Arsenal), kada mu je prišla kako bi ga pitala za autogram. Njezin sin je veliki nogometni fan, pa je zbog toga prišla Cescu.

No WAG-sice iz Barcelone, gdje sada igra Fabregas, tvrde kako ga je Daniella svjesno zavela. Zavodljivo mu je prilazila, prišapnula nešto na uho i ostavila svoj broj telefona na stolu; tako glasi njihova verzija priče.

>> Slavne, uspješne i udane za nogometaše: WAG-sice!

Navodno je Fabregas bio toliko smeten da ju je nazvao istog trenutka kada je prošla kroz vrata londonskog restorana.

Ljubav je planula: Danielle koja je tada bila u 13-godišnjem braku s milijunašem Elie Taktoukom, s kojim ima i dvoje djece, se zaljubila u nogometnog virtuoza.

Skandal je nastao kada je 38-godišnji Elie iz novina saznao za aferu supruge: na naslovnici je bila fotografija Danielle i Cesca koji su uživali na odmoru u Nici. 'Bujna brineta u Fabregasovom naručju' bila je njegova supruga!

Zatražio je razvod, a uslijedila je sudska bitka za imovinom i skrbništvom nad dvoje djece.

'Strašno me to potreslo i bio sam u šoku mjesecima. Iako sam si poricao cijelu situaciju, nisam htio da mi se vrati. Istog trena kada sam vidio te fotografije zgadilo mi se njeno ponašanje i jednostavno sam postao tup i bez ikakvih emocija. U to vrijeme pokušavali smo dobiti treće dijete. Nije me on iznenadio, od njega nisam drugo niti očekivao. Cesc me uopće ne zanima. On ima 26 godina i budala je. Ona ga je zavela i ostavit će ga istog trena kada mu nestane novca ili slave. On nije David Beckham', ispričao je ogorčeni 38-godišnjak.

Brojne priče kako je s Fabregasom samo zbog novca, Danielle je negirala, tvrdeći da živi normalnim životom i da ne rasipa njegov imetak. No španjolski mediji su se raspisali o privatnim avionima s kojima ide na odmor, luksuznim apartmanima u kojima uživa te skupocjenoj garderobi na koju troši nogometašev novac.

Uz to, druge WAG-sice, djevojke Fabregasovih suigrača se ne druže s njom, jer navodno želi svu pozornost usmjeriti na sebe. Kap koja je prelila čašu bilo je pojavljivanje na vjenčanju Andresa Inieste i Anne Ortiz, kada je Danielle, inače libanonskih korijena, za vjenčanje odjenula ljubičastu haljinu koja je imala pozamašni dekolte. Mnogi su smatrali kako to nije bilo prikladno izdanje za vjenčanje, a time je Danielle samo opravdala svoj nadimak koji je dobila - 'Queen DD', odnosno, 'kraljica bujnog poprsja'.

>> Najljepše žene nogometaša na jednom mjestu!

Iako su česta šuškanja i zli jezici oko trenutno najpoznatije 'španjolske WAG-sice', Cesc brani svoju Danielle, a kako bi joj pokazao koliko je voli, pokazuje i njegova tetovaža – zvijezda s slovom 'D' na lijevoj ruci, uz napis 'moj život zauvijek'.

Inače, Fabregas je prije veze s Danielle bio u 7-godišnjoj vezi s Carlom Garcijom, s kojom je prekinuo tik prije nego li je upoznao fatalnu brinetu. Jedno je sigurno – Danielle je djevojka nogometaša koja podiže puno prašine...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene