Došlo do razmirice!

Davor Bilman naljutio je Maju Šuput: ''Kaj si ti normalan, ovo moraš argumentirati, kaj si očekivao da na trepavicama dube?''

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Miloš i Nikola Đuranović Miloš i Nikola Đuranović Miloš i Nikola Đuranović +0 Davor Bilman Galerija

Maja je čekala Davora da promijeni svoju odluku o prolasku dvojice sjajnih harmonikaša koji su čitav život posvetili tom instrumentu.

Harmonika je njihov život. Barem tako tvrde braća Miloš i Nikola Đuranović koji su svoj talent pokazali pred žirijem u četvrtoj epizodi nove sezone Supertalenta. U harmoniku su se zaljubili zbog oca koji je također svirao taj instrument, a upravo iz tog razloga dobili su želju baviti se istim poslom kao on.

Pogledaj i ovo Ivana Petrović ''hvala na povjerenju'' Ivana Petrović dobitnica je medijske nagrade Zlatni studio 2024: ''Posebno mi je drago da je to ove godine kad navršavam 20 godina rada na Novoj TV''

Dok su njihovi prijatelji imali vremena i za druženja i za treninge, zbog škole i sviranja vikendom, rođendane su jedini slavili utorkom. "Kad pogledamo jedan drugog znamo šta treba. Jedan drugome smo prijatelj i brat, mentor, podrška", zaključili su ovi zanimljivi dečki.

"Svirate fenomenalno, super ste uigrani, ljudi su sve rekli, bili ste top", rekla im je Maja nakon što je publika njihov nastup ispratila ovacijama.

"Meni je to bilo fora, ali sam od te lepršavosti očekivao nešto drugačije", umjeren je bio Davor. "Ovo nije moj glazbeni izričaj, ali daleko da ste vi izveli nešto krivo ili loše", zaključila je Martina, dok je Janko bio oduševljen. "Odlično svirate, lijepo se nadopunjavate i bravo", poručio im je.

Davor im je prvo rekao ne, no Maja je onda čekala da promijeni svoju odluku. ''Kaj si ti normalan, ovo moraš argumentirati, šta si očekivao, da dube na trepavicama'', rekla je Maja.

Braća su inače u na istoku Hrvatske i u Srbiji na široko poznata, a osvojili su i brojne nagrade zahvaljujući svojoj ljubavi prema harmonici.

Dnevno sviraju i do šest sati, a od svoje strasti ne namjeravaju odustati.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Draško Stanivuković u Dnevniku Nove TV - 1 Draško Stanivuković u Dnevniku Nove TV - 2 +0 Draško Stanivuković u Dnevniku Nove TV - 3 Celebrity Mladi gradonačelnik imao aferu s popularnom srpskom pjevačicom, ona to ne želi demantirati, a njegova djevojka je bijesna?

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene