Hit na internetu

Rusi oduševljeni predsjednicom Kolindom! Poslušajte pjesmu koju su joj posvetili

Ruska pjesma o predsjednici (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Ruska pjesma o predsjednici (Foto: Dnevnik.hr) - 1 DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ruska pjesma o predsjednici (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Ruska pjesma o predsjednici (Foto: Dnevnik.hr) - 3 +0 Ruska pjesma o predsjednici (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija

Još jedan dokaz koliko je nogomet moćan - dojam koji je hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović ostavila na Ruse pokazao se i kroz to da su je - doslovno opjevali u pjesmi.

Oduševljava, iznenađuje, svaki dan čini praznikom - samo su neki od stihova ove pjesme koji opisuju našu predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović. Autorica i izvođačica je ruska pjevačica - Alina Zakharova.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Svi su je zaustavljali Bivša predsjednica slobodnu subotu nije propustila provesti na špici, a radila je nešto u čemu najviše uživa!

Predsjednica grli nogometaše na svjetskom prvenstvu, pa balerine i baletani plešu, pa klaunovi malo žongliraju...

''To je jedna tipična onako, ruski ritam, ruska melodioznost, ja tu pjevačicu naravno prije nisam slušao, ne znam kakva je njena pozicija na ruskoj estradi, ali sama pjesma je očajna, baš zbog toga što je to neki polu jeftini spot'', kazao je glazbeni kritičar Hrvoje Horvat.

Inozemni mediji često pišu o Kolindi Grabar-Kitarović. Pozornost nerijetko plijeni svojim odjevnim kombinacijama. Tako promovira, ne samo sebe, već i Hrvatsku. Sada se našla u novoj ulozi - pjesma koja je njoj posvećena iz sata u sat ima sve više klikova na internetu.

''Ima 40 tisuća klikova što je vrlo dobro za jednu vjerojatno nepoznatu rusku pjevačicu i poznatu hrvatsku predsjednicu u Velikoj Rusiji'', kazao je Horvat.

A kako pjesma zvuči pogledajte u video prilogu.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene