U Miamiju užarilo

Starleta pala u drugi plan: Najbolja prijateljica Kim Kardashian može se pohvaliti jednako raskošnom pozadinom

Kim Kardashian Larsa Pippen (Foto: Profimedia) Kim Kardashian Larsa Pippen (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian Larsa Pippen (Foto: Profimedia) Kim Kardashian Larsa Pippen (Foto: Profimedia) Kim Kardashian Larsa Pippen (Foto: Profimedia) Kim Kardashian Larsa Pippen (Foto: Profimedia) Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) +0 Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Galerija

Larsa Pippen supruga je košarkaša Scottieja Pippena i bliska prijateljica Kardashian klana.

Najpoznatija starleta na svijetu posljednjih se dana ne skida iz minijaturnih bikinija.

Pogledaj i ovo Larsa Pippen - 2 ona je spremna za ljeto! Svi koji su vidjeli fotografiju ove žene složili su se da joj nikad ne bi dali 49 godina!

Na golotinju 37-godišnje Kim Kardashian odavno smo navikli, a slavna starleta posljednjih se dana nalazi u Miamiju gdje uživa u obiteljskim trenucima, ali i snima editorijale.

Kim Kardashian Larsa Pippen (Foto: Profimedia) Kim Kardashian Larsa Pippen (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Iako je na užarenim plažama još jednom pokazala drastični gubitak težine te raskošnu pozadinu za koju nikada nije priznala da je umjetna, pažnju je ovoga puta ukrala njezina najbolja prijateljica Larsa Pippen koja je snimala s njom.

 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen) on

Radi se o 44-godišnjoj televizijskoj glumici Larsi Younan koja je udajom za košarkaša Scottieja Pippena davne 1997. godine postala Larsa Pippen, a dotičnu samo na Instagramu prati više od 1,2 milijuna obožavatelja.

 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen) on

Iako par ima četvero djece, Larsa baš uvijek stigne izgledati besprijekorno, redoviti je gost teretane i pogađate, i ona se može pohvaliti velikom stražnjicom koju je na snimanju dodatno istaknula u srebrnom kupaćem.

 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen) on

Larsa svoje obožavatelje na društvenim mrežama često časti golišavim fotografijama kojima je stekla dodatnu slavu, kao i bliskim prijateljstvom s Kim za čiji se život javnost godinama ne prestaje zanimati. Larsa se nekoliko puta pojavila u obiteljskom showu obitelji Kardashian, a sama Kim više je puta istaknula kako je zanosna plavuša jedna od rijetkih prijatelja kojima može u potpunosti vjerovati.

 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen) on

Larsa se druži i s ostalim sestrama Kardashian-Jenner

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene