otkrili i spol

Veliko slavlje u obitelji bivšeg Dinamovca: "Uzbuđeni smo i sretni"

Junior i Marta Fernandes (FOTO: Instagram) Junior i Marta Fernandes (FOTO: Instagram) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Junior i Marta Fernandes (FOTO: Instagram) Galerija

Junior i Marta Fernandes sa svijetom su podijelili velike vijesti. Njihovu obitelj uskoro će upotpuniti maleni nasljednik.

Junior Fernandes i njegova supruga Marta Marija trenutno proživljavaju najsretnije trenutke bračnog života. Uskoro bi na svijet trebalo stići njihovo prvo dijete. Da očekuju prinovu supružnici su otkrili krajem prošle godine na društvenim mrežama, a sada su na isti način otkrili i spol bebe.

 

A post shared by Marta Fernandes da Silva (@missfernandes_78) on

Pogledaj i ovo Marta Fernandes (Foto: Instagram) Neugodno iznenađenje Supruga bivšeg najplaćenijeg dinamovca komentirala porezni dug od 215 tisuća kuna i otkrila što se zapravo dogodilo

Bivšem Dinamovcu i atraktivnoj Marti život će uskoro upotpuniti - sin! "Dječak je! Toliko smo sretni i uzbuđeni", napisali su uz video koji su oboje podijelili na svojim Instagram profilima.

Supružnicima je ovaj trenutak bio itekako poseban pa su za otkrivanje spola djeteta napravili pravo slavlje u njihovom domu u turskoj Alanyi u kojoj žive posljednjih godinu dana otkako je Junior napustio Dinamo.

 

A post shared by Marta Fernandes da Silva (@missfernandes_78) on

 

A post shared by Marta Fernandes da Silva (@missfernandes_78) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene