romantičan prizor i posveta

Josipa Pavičić podijelila prvu fotografiju s dečkom i pokazala koliko su sretni zajedno: "Možemo dati samo svoju ljubav"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Josipa Pavičić objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj ljubi dečka, zagrebačkog ginekologa Marka Kisića.

Spisateljica i voditeljica Josipa Pavičić objavila je prvu fotografiju s dečkom Markom Kisićem s kojim ju se povezuje od siječnja ove godine. 

Pogledaj i ovo In Magazin: Josipa Pavičić - 3 "Sve si im u nekom trenutku" Josipa Pavičić otkriva kako preživjeti ljubav s egomanijakom: "Sve počne kao u bajci, krasno, divno, ali.."

"Onome tko zauzme mjesto na lijevoj strani puta daj sve ono što bi želio dati sebi. Put srca je nalijevo. A možemo dati samo svoju ljubav i pritom znajmo da će nam se ona umnožena vratiti", napisala je Josipa romantičnu posvetu uz sliku na kojoj ljubi poznatog zagrebačkog ginekologa. 

Magazin Story je krajem siječnja pisao da je par u vezi dva mjeseca te da su se upoznali preko zajedničkih prijatelja. Josipa i Marko viđeni su  tijekom šetnje zagrebačkim Cvjetnim trgom.

Kisić je zagrlio spisateljicu, a držali su se i za ruke. Kako je pisao Story, u jednom trenutku je Marko učinio romantičnu gestu te podignuo Josipinu ruku i poljubio ju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josipa Pavicic (@josipapavicic1)

Inače, Kisić je poznat javnosti jer je 2015. bio u vezi s glumicom Natašom Janjić Medančić. Bili su skupa manje od godinu dana, a on je nakon prekida rekao da ne želi više pričati o Nataši.

Josipa se 2016. nakon četiri godine braka razvela od poduzetnika Nice Berardinija s kojim je dobila sina Rocca (8). S bivšim mužem, novinarom Markom Cigojem ima sina Vitu (19).

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput Celebrity Još jedna u nizu predivnih fotografija Maje Šuput i malenog Blooma rijetke će ostaviti ravnodušnima

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene