Pronašla mir

Nova karijera Ivane Banfić: Pokrenula neobični posao u 100 godina starom obiteljskom štaglju

Ivana Banfić (Foto: Instagram) Ivana Banfić (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Banfić (Foto: Instagram) Ivana Banfić (Foto: Instagram) Ivana Banfić (Foto: Instagram) Ivana Banfić (FOTO: Nikola Cutuk/PIXSELL) Ivana Banfić (Foto: Instagram) +0 Ivana Banfić (Foto: Instagram) Galerija

Ivana Banfić odlučila je u potpunosti promijeniti svoj život sa suprugom Krunom Ladišićem

Ivana Banfić bila je velika glazbena zvijezda 90-ih godina te rado viđen gost raznih evenata.

Pogledaj i ovo showbuzz Uživancija sa sinom 'Najslađi mi je kad trčkara travom samo u hlačicama i bos'

Iako je glazba i dalje njezina velika ljubav, 49-godišnja pjevačica odlučila je u potpunosti promijeniti svoj život sa suprugom Krunom Ladišićem.

To je podrazumijevalo i odlazak iz grada te udaljavanje od užurbanog načina života, a supružnici su svoj mir pronašli na selu koje se nalazi na rijeci Kupi, točnije u blizini Siska.

Ivana je tako postala farmerica, a prije nekoliko dana na Instagramu se pohvalila novim domom u koji je uloženo puno vremena, truda i ljubavi. "Naš novi dom... Stari stogodišnji štagalj koji smo preuredili. Ovako izgleda po noći. Trebalo je dvije godine da bude u ovakvoj verziji. Radili smo sami uz pomoć obitelji, prijatelja i susjeda iz sela. Dobro smo se družili, bilo je i roštiljanja, pjesme i radosti. Zahvalna sam na tome. Ako vas put nanese u smjeru Siska i rijeke Kupe, dobrodošli ste", napisala je Ivana pored fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Banfić I Bee (@ivana_banfic_ibee) on

A štagalj će poslužiti i za novopečeni biznis nekadašanje dance zvijezde koji ona također vjerno reklamira na društvenim mrežama.

Riječ je o trodnevnoj detox radionici pod nazivom "Povratak prirodi - povratak sebi" koja spaja "detoksikaciju, transformaciju i regeneraciju tijela, uma i duha kroz specifične tehnike i terapije za duh i tijelo te procese osvještavanja".

Ona je planirana za 12 ljudi koje će to koštati između 2490 i 2790 kuna, ovisno o datumu uplate. U cijenu su uključeni smještaj, tri obroka dnevno, radionice i tretmani, dok u cijenu nije uključen prijevoz.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Banfić I Bee (@ivana_banfic_ibee) on

Očekuje vas prilika da provedete vrijeme u prekrasnom prirodnom/seoskom ambijentu s pogledom na šume, livade, sunce, nebo i rijeku Kupu. Usporite i uživajte s nama u jednostavnosti, prisutnosti, druženju uz vatru i pričanje priča o životu, opuštanje, šetnje prirodom, meditacije i prepustite se postepenom procesu detoksikacije uma, duha i tijela. Kroz puno raznolikih aktivnosti imat ćete priliku doživjeti moćnu osobnu transformaciju koja će vas dovesti bliže sebi, istinskoj radosti življenja i dubokoj zahvalnosti."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Banfić I Bee (@ivana_banfic_ibee) on

"Iz jednostavnog razloga što se želimo prisjetiti, da čaroliju življenja i ljubav možemo otkriti kroz najjednostavnije 'stvari'; promatranje vatre, sjedenje u krugu, povezivanje, zajedničko pripremanje hrane, opuštanje, razgovor, zagrljaj, slušanje sugovornika, uživanje u obilju okusa i mirisa i samo bivanje. Vrlo često propuštamo ljepotu vidjeti u onome što je oko nas i u nama već sada. Upravo na to vas želimo prisjetiti na ovoj radionici i naučiti kako transformirati osjećaj nedostatka u osjećaj obilja."

Radionica će se održati u razdoblji od 3.-5 svibnja. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) +5 Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Celebrity Zbog izgleda se suočava s hejterima i zlobnim napadima, ali to je ne sprječava da objavljuje ovakve fotografije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene