Pohvale joj laskaju!

Viktorija nam je otkrila s kim je isprva htjela plesati u "Plesu sa zvijezdama", ali i da Marka danas ne bi mijenjala!

Viktorija Rađa (Foto: Instagram) Viktorija Rađa (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Rađa (Foto: Instagram) Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Ples sa zvijezdama) - 1 Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Ples sa zvijezdama) Ples sa zvijezdama, Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Viktorija Rađa (Foto: Instagram) Viktorija Đonlić Rađa (Foto: PR) Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Instagram) +0 Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Ples sa zvijezdama) - 2 Galerija

Uoči polufinala showa "Ples sa zvijezdama" razgovarali smo s jednom od polufinalistica Viktorijom Đonlić Rađa.

Viktoriju Đonlić Rađa gledat ćemo ove nedjelje u polufinalu showa "Ples sa zvijezdama", do kojeg se nije nadala da će doći, zajedno sa svojim plesnim partnerom Markom Mrkićem.

Pogledaj i ovo Slavko Sobin Stigao do polufinala Iskreni Slavko: ''Jako malo spavam, ali osjećam se kao da živim život o kojem sam sanjao kao klinac''

Viktorija iz emisije u emisiju uživa veliku naklonost žirija, koji za njezine izvedbe ima same pohvale, kao i glasača koji je prate ispred malih ekrana. O njezinu putu u showu razgovarali smo uoči polufinalne emisije i između napornih treninga na koje odlazi dva puta dnevno.

U showu ste osim brojnih pohvala i komplimenata dobili i nadimak „duge noge“, laska li vam to na neki način?

"Laska mi, naravno, kome ne bi laskalo. U prvih nekoliko emisija samo se pričalo o dugim nogama. Laska mi taj nadimak, kao i sve pohvale i komentari žirija.

Na društvenim mrežama možemo pratiti tempo vaših treninga i probi, no je li se on uoči polufinala pojačao?

"Pojačao se, i to dosta. Jako puno treniramo, posljednjih nekoliko tjedana i po dva puta dnevno. Ali bez treninga nema uspjeha i toga se držimo, vodimo se tom logikom. No koliko mi je naporno, moram reći i da mi je gušt.

Vi i Vaš plesni partner Marko Mrkić odlično se slažete, jeste li kliknuli na prvu?

Ma kliknuli smo na minus prvu. Iako sam je u startu željela plesati s Damirom Horvatinčićem, što mi se, eto, nije ispunilo. Nisam sigurna tko je birao parove, ali rekli su da si Marko i ja pašemo po visini. I sada vidim da je to zapravo bio sjajan odabir i danas plesnog partnera ne bih mijenjala.

Jeste li očekivali da ćete dogurati do polufinala?

Ne! Nama je prvi cilj bio da ne ispadnemo u prvoj emisiji i, eto, dogurali smo do jedanaeste. Vjerojatno zahvaljujući tome što radimo emisiju po emisiju, timski surađujemo. Marko me stalno bodri i motivira me, što mi puno znači i olakšava.

U posljednjoj ste emisiji plesali na pjesmu Olivera Dragojevića. Je li vam taj ples bio najdraži i koji vam je nekako najmanje sjeo?

Ovo je kao da pitate majku koju joj je dijete draže. Ne mogu izdvojiti, bilo mi je posebno plesati na Oliveru pjesmu "Dva put sam umra", ježili smo se i plakali na probama, ne mogu vam opisati koliko mi to znači. A opet, plesala sam i na jednu od svojih najdražih pjesama "Djevojka s čardaš nogama" Đorđa Balaševića. Zapravo svaki ples ima neki svoj čar.

Po čemu ćete pamtiti "Ples sa zvijezdama"?

Dobro pitanje. Pamtit ću ga po tome što sam shvatila da sam hrabra i kao jedno od najljepših životnih iskustava u kojem ne bih mijenjala apsolutno ništa.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene