Šuška se!

Domaći glumac kojeg obožavaju žene ima 12 godina mlađu curu? Njegov odgovor je čudan

Goran Bogdan (Foto: Instagram) Goran Bogdan (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bogdan (Foto: Instagram) Jovana Stojiljković (Foto: Instagram) Jovana Stojiljković (Foto: Instagram) Goran Bogdan (Foto: Instagram) +0 Goran Bogdan (FOTO: Bojan Zibar) Galerija

Radi se o glumcu Goranu Bogdanu, koji će s medijima vrlo rado razgovarati o filmskim projektima, ali ne i o ljubavnom životu.

Domaći glumac vrlo je tajnovit kada je u pitanju njegov privatni život.

Pogledaj i ovo Elizabeth Taylor i Richard Burton (Foto: Profimedia) Elizabeth i Richard Fatalna ljubav koja nikada nije umrla: Holivudska ljubavna priča stoljeća koja je postala mit

Radi se o glumcu Goranu Bogdanu, koji će s medijima vrlo rado razgovarati o filmskim projektima, ali ne i o ljubavnom životu.

Tako se zna kako je glumac nekada bio u vezi s redateljicom Dainom Oniunas-Pusić, kćeri bivše ministrice Vesne Pusić, pjevačicom i PR-icom Lanom Klingor Mihić te Antonelom Franković, a srpski mediji sada su se raspisali o tome da ima novu djevojku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Bogdan (@bogdangoranbogdan) on

Navodno 39-godišnji glumac već neko vrijeme ljubi 12 godina mlađu srpsku kolegicu Jovanu Stojiljković.

Prema pisanjima srpske Glorije, glumac je nedavno iznenadio Jovanu velikim buketom cvijeća nakon premijere predstave "Nečista krv" u kojoj ona ima glavnu ulogu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Stojiljković (@fp.jovana.stojiljkovic) on

Na njihov telefonski upit bi li se s Jovanom fotografirao za časopis, glumac je bio vrlo kratak i jasan: "Naravno da ne!"

I sama glumica vrlo je tajnovita kada je u pitanju njezin ljubavni život, pa je medijima poznata samo jedna njezina veza, i to ona s košarkašem Bogdanom Bogdanovićem, kojeg je upoznala na vjenčanju košarkaša Miloša Teodosića i glumice Jelisavete Orašanin.

Goran i Jovana glumili su u dvije serije, no nisu imali zajedničkih scena.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Monica Bellucci (Foto: Profimedia) +3 Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Celebrity Fatalnoj Talijanki vjetar rastvorio haljinu pa je zamalo pokazala više no što je htjela

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene