Što je ovo bilo?!

Malena diva Gabriela natjerala Janka na stol: "Ako ti ne pobijediš, ja sljedeće godine nisam u žiriju"

Gabriela Braičić Gabriela Braičić Luka Dubroja/Nova TV 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriela Braičić Gabriela Braičić Gabrijela Braičić (Foto: Dnevnik.hr) Gabrijela u Supertalentu (Foto: Dnevnik.hr) +0 Gabriela Braičić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Gabriela Braičić jedna je od dobitnica zlatnog gumba ovogodišnje sezone showa Supertalent, a svojim savršenim glasom sve ostavlja bez teksta.

Omišanki Gabrieli Braičić tek je 14 godina, a ona se već sada može pohvaliti statusom dive, i to zahvaljujući glasu kakvim se mogu pohvaliti neke od najvećih svjetskih pjevačkih zvijezda.

Pogledaj i ovo Duo Kamikazete Duo Kamikaze(te) Nazivaju se opravdano "ludim Slovenkama", a ranije su najavile nešto neviđeno: Nisu lagale, izvele su čudo!

To je kod Gabriele prepoznao i Janko Popović Volarić, koji je pritisnuo zlatni gumb u audicijskoj emisiji. Zbog toga nije požalio jer je u polufinalnoj emisiji bacila u trans žiri i publiku Supertalenta.

''Kažu mi da sam prije propjevala nego progovorila. Najviše volim pjevati gospel i soul, u tome se osjećam kao ja. Uživam pjevati i to je moj najveći hobi uz svakakve druge umjetnosti", izjavila je Gabriela, koja pohađa glazbenu školu, a dosad je sudjelovala i na brojnim glazbenim natjecanjima.

Sigurno je to da je njezin talent poseban i rijetko se viđa, zato smo sigurni da ćemo Gabrielino ime i očaravajući glas još puno puta čuti.

Ovo što smo čuli u finalu bilo je nešto doista najmoćnije i najbolje dosad od ove djevojke! Posebno je pucao od ponosa Janko, koji joj je stisnuo zlatni gumb.

"Dobio sam puno poruka da si ti najbolji zlatni gumb ikada. Ti si toliko iznad svega. Ako ti ne pobijediš, ja sljedeće godine nisam u žiriju. Šalim se, ali ta tvoja zrelost i snaga, a opet skromnost... Ma, svaka ti čast", poručio joj je.

I ostali su bili oduševljeni njezinim nastupom, a Maja je još jednom upitala publiku mogu li vjerovati da ona ima samo 14 godina.

"Samo nebo ti je granica", zaključila je Maja, dok je Bilman istaknuo kako ona nije hrvatski supertalent, nego talent svjetskih razmjera.

Više o showu Supertalent čitajte na službenoj stranici

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene