Ne štedi se!

Domagoj Vida supruzi poklonio masku za mobitel s emotivnom posvetom: Za nju dao 20 tisuća kuna?

Ivana i Domagoj Vida (Foto: Instagram) Ivana i Domagoj Vida (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana i Domagoj Vida (Foto: Instagram) Domagoj Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida, Domagoj Vida (FOTO: Davor Javorovic/PIXSELL) +0 Domagoj Vida (FOTO: Instagram) Galerija

Poklonom za suprugu Ivanu pohvalio se Domagoj Vida na Instagramu.

Čini se kako naš reprezentativac ne štedi na lijepoj supruzi.

Pogledaj i ovo Ivana Vida (FOTO: Instagram) Može malo mira? Suprugu Domagoja Vide iznervirali njegovi obožavatelji tijekom romantične večere na Hvaru

Radi se o Domagoju Vidi, koji se na Instagramu pohvalio luksuznim poklonom za svoju suprugu Ivanu, a radi se o personaliziranoj maski za mobitel.

Preciznije, Domagoj je za Ivanu dao izraditi masku za iPhone od čistog 24-karatnog zlata, a na njoj se nalaze on i sinčić David te piše "mama, volimo te".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Domagoj Vida (@domagojvida) on

Iako ne može sa sigurnošću tvrditi kolika je vrijednost ove maske, općenito takve personalizirane zlatne maske za ovaj model mobitela na internetu se mogu pronaći po cijeni od oko 20 tisuća kuna, a poznato je kako se i ranije bivša misica hvalila luksuzom u kojem živi.

Podsjetimo, Ivana, tada još Gugić, 2014. godine ponijela je titulu Kraljice Hrvatske, a u lipnju 2016. godine u Umagu se udala za Domagoja.

Par je tada bio u vezi 4 godine, a ljubav je planula tijekom jednog noćnog izlaska.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Domagoj Vida (@domagojvida) on

Par je u početku održavao vezu na daljinu jer je on igrao za Dinamo Kijev, a ona studirala u Zagrebu, no Ivana se brzo odselila svom odabraniku. Sinčić David stigao je u rujnu 2015. godine. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Gwyneth Paltrow u društvu djevojke svog bivšeg muža (Foto: Instagram) Gwyneth Paltrow u društvu djevojke svog bivšeg muža (Foto: Instagram) Gwyneth Paltrow i Chris Martin (Foto: AFP) Gwyneth i Apple Paltrow (Foto: Instagram) +6 Gwyneth Paltrow (Foto: Getty) Celebrity Bivša supruga i nova djevojka slavnog glazbenika odlično se slažu, a ova fotografija to dokazuje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene