Nije mu dugo trebalo

Holivudski šarmer prekinuo vezu s 33 godine mlađom djevojkom, pa utjehu pronašao u 26-godišnjoj studentici!

Dennis Quaid i Santa Auzina (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Santa Auzina (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Dennis Quaid i Laura Savoia (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Laura Savoia (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Meg Ryan (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Kimberly Buffington (Foto: Profimedia) Dennis Quaid (Foto: Profimedia) Dennis Quaid (Foto: Profimedia) Dennis Quaid (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Santa Auzina (Foto: Profimedia) +0 Dennis Quaid i Santa Auzina (Foto: Profimedia) Galerija

Dennis Quaid prekinuo je vezu sa Santom Auzinom, no utjehu je pronašao u studentici Lauri Savoie.

Holivudski glumac Dennis Quaid prekinuo je dugogodišnju ljubavnu vezu s 33 godine mlađom djevojkom Santom Auzinom, no čini se kako je utjehu vrlo brzo pronašao i to u još mlađoj djevojci.

Pogledaj i ovo Dennis Quaid i Laura Savoie (Foto: Profimedia) voli mlađe Slavni šarmer u tajnosti se vjenčao s 39 godina mlađom djevojkom zbog koje ga je javnost kritizirala

Naime, US Weekly izvjestio je kako je 65-godišnji glumac prekinuo vezu sa Santom nakon tri godine ljubavi ali i da je počeo novu vezu s 26-godišnjom studenticom poduzetništva Laurom Savoie iz Teksasa.

Prema pisanju magazina People, Dennis i Laura u vezi su već nekoliko mjeseci, a snimljeni su kako zajedno odlaze iz jednog poznatog holivudskog restorana. Par je bio dobro raspoložen i cijelo su se vrijeme zaljubljeno držali za ruke.

Snimku možete pogledati ovdje.

Laura se navodno na svom privatnom profilu na Instagramu ne ustručava obljavljivati fotografije s Dennisom, koje uključuju i one na kojima izmjenjuju poljupce i pokazuju svoju ljubav.

Dennis je u vezi sa Santom bio gotovo tri godine, a detalji oko njihova prekida nisu poznati. Posljednji su put zajedno viđeni na večeri u prosincu prošle godine, dok je travnju ove godine izjavio kako nije isključena mogućnost da stane pred oltar i četvrti put.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dennis Quaid and The Sharks (@dennisquaidandthesharks) on

U prvom braku bio je s glumicom P.J. Soles od 1978. do 1983. godine, drugi put se oženio s glumicom Meg Ryanom, s kojom je dobio danas 27-godišnjeg sina Jacka, a u braku bio od 1991. do 2001. godine. Treći i ujedno posljednji brak sklopio je s Kimberly Quaid koji je potrajao od 2004. do 2018. godine i s kojom ima 11-godišnje blizance Zoe i Thomasa.

Lauru su prije Dennisa povezivali s glumcem Jeremyjem Pivenom.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Getty Images) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Getty Images) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Getty Images) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Instagram) +7 Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Profimedia) Celebrity Indijska ljepotica pokazala gola leđa na naslovnici, suprug joj jasno dao do znanja što o tome misli

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene