Sportska elegancija

Umirovljeni nogometaš uljepšao ulice Milana u izdanju na koje niti jedna žena ne može ostati imuna

David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) David Beckham (Foto: Getty Images) David Beckham (Foto: Getty Images) David Beckham (Foto: Getty Images) David Beckham (Foto: Getty Images) David Beckham (Foto: Getty Images) +0 David Beckham (Foto: Profimedia) Galerija

David Beckham doputovao je u susjednu Italiju te svojom pojavom uljepšao milanske ulice.

44-godišnji David Beckham posljednjih se dana nalazi u Milanu.

Pogledaj i ovo Obitelj Beckham u Hrvatskoj Ponosan je na nju Beckham je Victoriji 50. rođendan čestitao fotografijama iz Hrvatske, a podijelio je i njihove nikad viđene snimke!

Umirovljeni nogometaš svojom je pojavom uljepšao ulice modne prijestolnice, a još jednom je dokazao kako mu godine ne mogu baš ništa.

Baš poput nekih slavnih dama, David i u petom desetljeću može održati beauty i modnu lekciju i puno mlađim muškarcima, a ne odustaje od sportske elegancije koja mu odlično stoji.

Ipak, u njegovim čarima uživa samo modna dizajnerica Victoria Beckham koja mu je supruga od davne 1999. godine. Istina je da je bivši nogometaš iza sebe imao jednu aferu koja mu je poljuljala brak, no nije ga razorila, iako se šuškalo kako mu je bivša Spajsica oprostila više izleta.

Kako god bilo, u našoj se galeriji uvjerite kako Davidu godine ne mogu baš ništa. 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Conor McGregor (Foto: Profimedia) Conor McGregor (Foto: Profimedia) Conor McGregor (Foto: Instagram) Conor McGregor (Foto: Instagram) +8 Conor McGregor (Foto: Profimedia) Celebrity Muškarac koji ruši sva pravila: On je ovisnik o tetovažama i skandalima, ali i brižan otac koji ne da na svoju obitelj

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene