sretni roditelji

Glumac iz popularne serije u 65. godini dobio sina s 27 godina mlađom suprugom

Chris Noth, Tara Lynn Wilson (Foto: Profimedia) Chris Noth, Tara Lynn Wilson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Noth, Tara Lynn Wilson (Foto: Profimedia) Chris Noth i Tara Lynn Wilson (Foto: Instagram) Chris Noth i Tara Lynn Wilson (Foto: Instagram) Chris Noth (Foto: Profimedia) Chris Noth i supruga Tara (Foto: AFP) +0 Chris Noth i supruga Tara (Foto: AFP) Galerija

Chris Noth i njegova supruga Tara Wilson dobili su drugog sina, a dali su mu ime u čast engleskog pjesnika.

Zvijezda serije "Seks i grad", Chris Noth i njegova supruga Tara Wilson dobili su drugog sina. Noth, koji je glumio popularnog Facu u seriji, sretne je vijesti podijelo u simpatičnoj objavi na svom Instagramu.

Pogledaj i ovo Chris Noth (Foto: Profimedia) nakon gnjusnih optužbi Faci je odzvonilo! Glumac izbačen iz finala novog "Seksa i grada", poznato je i kako se trebao vratiti iz mrtvih

65-godišnji glumac je istaknuo kako su on i 27 godina mlađa supruga odlučili sinu dati ime Keats, u čast engleskom pjesniku Johnu Keatsu, a u objavi je napisao i dio pjesnikove pjesme. Par već ima 12-godišnjeg sina Oriona Christophera.

Doktori su se bojali za život njihovog prvog djeteta jer na početku trudnoće nisu čuli otkucaje srca, a unatoč činjenici da su upozoravali na spontani pobačaj, njihov sin je danas zdravi 12-godišnjak.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Down from the heavens comes our second son- Keats! “ A thing of beauty is a joy forever”

A post shared by Chris Noth (@chrisnothofficial) on

Par se upoznao 2002. godine, a deset godina kasnije vjenčali su se na Mauiju. U intervjuima su ispričali kako su se često mirili i prekidali u početku veze, no isto smo gledali i u seriji "Seks i grad" i njegovoj vezi s Carrie Bradshaw koju je glumila Sarah Jessica Parker.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene