Ništa od čednosti

Doslovno joj je jedna trakica pridržavala sve na mjestu, a friški zaručnik ju u takvom izdanju nije mogao prestati ljubiti

Bella Thorne (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Bella Thorne (Foto: Instagram) Galerija

Bella Thorne i Benjamin Mascolo izmjenjivali nježnosti na Festivalu u Cannesu, a ona je plijenila pažnju u provokativnoj kreaciji.

Američka glumica Bella Thorne nije htjela propustiti jedan od najvažnijih filmskih događanja, pa je u društvu zaručnika glazbenika Benjamina Mascola stigla u Cannes gdje se ovih dana odvije prestižni festival.

Pogledaj i ovo Bella Thorne U potpuno prozirnoj haljini Posrnula dječja zvijezda gole grudi izložila je pogledima i pokazala da je daleko od slatkice koju pamtimo!

Par je zablistao na crvenom tepihu Gala večeri amfAR, a 23-godišnja Bella ni ovaj put nije propustila priliku da osvane u provokativnoj kreaciji. Odabrala je bijelu haljinu s dubokim prorezom na nozi i na trbuhu, ali i dekolteom u kojem joj je bujno poprsje pridržavala tek jedna jedina trakica.

Par je zajedno važno pozirao pred fotografima, a 28-godišnji Benjamin, koji je bio otmjeno dotjeran u crnom odijelu, nije mogao prestati ljubiti lijepu zaručnicu.

Vijest o zarukama objavili su nakon dvije godine veze i time obradovali svoje obožavatelje i ne odvajaju se jednog od drugog otkako su se ponovno ujedinili u srpnju prošle godine, nakon što su morali biti razdvojeni pet mjeseci zbog pandemije koronavirusa.

Bella je glumačku karijeru započela kao dječja zvijezda na Disneyjevu kanalu, a posljednjih godina pažnju privlači neprimjerenim ponašanjem, burnim ljubavnim životom, okorjelim tulumarenjem i golišavim fotkama, a ove se godine pridružila 18+ stranici OnlyFans.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Brekalo (Foto: Instagram) Josip Brekalo (Foto: Instagram) Josip Brekalo (Foto: Instagram) Josip Brekalo (Foto: Instagram) +2 Josip Brekalo (Foto: Instagram) Celebrity Naš mladi reprezentativac objavio prve fotke sa svog bajkovitog vjenčanja, čestitke stižu sa svih strana!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Christy Turlington (Foto: Gerard FOUET / AFP) +0 Helena Christensen, Christy Turlington i Iman (Foto: Astrid Stawiarz / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP) Celebrity Sportski teren je zamijenio modnim pistama na sreću brojnih obožavateljica, a evo tko je frajer za kojim je poludio cijeli svijet

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene