Tko takve stvari radi?

Andrej Kramarić uputio ohrabrujuću poruku Hrvatima, ali i upozorio na sramotu sa članicom medicinskog osoblja

Andrej Kramarić (Foto: Instagram) Andrej Kramarić (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Kramarić (Foto: Instagram) Andrej Kramarić (Foto: Instagram) Andrej Kramarić (Foto: Instagram) Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Intsgaram) +0 Andrej Kramarić (Foto: Instagram) Galerija

Andrej Kramarić poslao je ohrabrujuću poruku Hrvatima, posebno Zagrepčanima, koje je uz koronavirus zadesio i potres.

Nogometaš Andrej Kramarić uputio je poruku Hrvatima u videu na Instagramu i komentirao stanje s koronavirusom i snažne potrese u Zagrebu. 

Pogledaj i ovo showbuzz Domaći par Njihova ljubav traje već 20 godina!

"Draga djeco, ljudi, posebno sada Zagrepčani. Malo nam se situacija promijenila, životi su nam se promijenili. Mislim da je vrijeme da budemo hrabri, odlučni, pametni, da slušamo druge koji znaju malo više i bolje od nas. Vrijeme je da ostanemo doma, držite se. Nadam se da ćemo ovo prebroditi, da će cijela ova loša situacija završiti. Ljudi, držite se. Bok", rekao je Andrej. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#OstaniDoma #Zagreb ❤️

A post shared by Andrej Kramaric (@andrejkramaric) on

Nogometaš je podijelio i objavu o krađi automobila i nazvao cijelu situaciju sramotnom. Naime, netko je članici medicinskog osoblja ispred bolnice Sveti Duh ukrao auto.

"Nakon što je završila svoju noćnu smjenu i pada s nogu, jedva čeka otići djeci da ih zagrli nakon ovog potresa i da ih umiri, njezina auta nema. Dokle idemo, što radimo", napisala je sestrična članice medicinskog osoblja. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene