Od jedne do druge

Na glasu je kao ženskaroš, a nove fotke neće mu pomoći da se riješi tog neslavnog nadimka koji se veže uz njegovo ime

Alex Rodriguez i Kathryne Padgett Alex Rodriguez i Kathryne Padgett Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Alex Rodriguez i Kathryne Padgett - 4 Alex Rodriguez i Kathryne Padgett - 1 Alex Rodriguez i Kathryne Padgett - 2 Alex Rodriguez i Kathryne Padgett - 3 Alex Rodriguez - 18 Alex Rodriguez - 17 Alex Rodriguez - 16 Alex Rodriguez - 15 Alex Rodriguez - 14 Alex Rodriguez - 19 +15 Alex Rodriguez Galerija

Alex Rodriguez snimljen je s Kathryne Padgett u Saint-Tropezu samo mjesec dana nakon što su zajedno prvi put viđeni u Miamiju.

Bivši zaručnik Jennifer Lopez i bivši igrač ragbija Alex Rodriguez snimljen je kako uživa u suncem obasjanom Saint-Tropezu sa svojom novom, mlađahnom djevojkom.

Pogledaj i ovo Alex Rodriguez - 3 Viđen je u šetnji Bivši zaručnik Jennifer Lopez stigao je na našu obalu, evo gdje je usidrio svoju skupocjenu jahtu

46-godišnjeg Alexa paparazzi su primijetili u šetnji i na luksuznoj jahti s 25-godišnjom fitnes-trenericom po imenu Kathryne Padgett, koja je pritom pokazala top formu i mišiće.

No, golupčići nisu sami jer su im se pridružili Alexova bivša supruga Cynthia Scurtis i njihove kćeri Natasha i Ella, kao i Cynthijin novi suprug Angel Nicolas te country-pjevačica Jessie James Decker i njezin suprug Eric Decker.

Izvor blizak Alexu potvrdio je kako je opušten te da je njegova romansa s Kathryne u ranoj fazi i da se dobro zabavljaju. Inače, Alex je prije samo mjesec dana u Miamiju viđen kako uživa s nepoznatom ženom pijuckajući šampanjac na brodu.

Njegov ljubavni život dospio je na naslovnice nakon razvoda od Cynthie, a bivšeg bejzbolskog igrača romantično se povezivalo s nekoliko poznatih dama poput Cameron Diaz, Kate Hudson, Torrie Wilson, ali njegova najistaknutija veza bila je s Jennifer Lopez.

O njima se počelo pričati 2017., a zaruke su objavili u ožujku 2019., prije nego što su sve otkazali u travnju 2021.

''Shvatili smo da smo bolji kao prijatelji i veselimo se što ćemo to i ostati'', rekao je bivši par tada u zajedničkoj izjavi.

''Nastavit ćemo surađivati i podržavati jedni druge u našim zajedničkim poslovima i projektima.''

J.Lo je Rodrigueza brzo zaboravila i vratila se svojoj prvoj ljubavi, Benu Afflecku, s kojim je ove godine ponovno pristala na zaruke, a svojim izljevima ljubavi u javnosti stalno pune medijske stupce.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Deniss Grgić - 1 Deniss Grgić - 7 Deniss Grgić - 5 Deniss Grgić - 6 +13 Deniss Grgić - 3 Celebrity Hrvatska Megan Fox pohvalila se fotkom sa Seve, svi se još dobro sjećaju njenog vatrenog navijanja!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Jovana Joksimović - 1 Jovana Joksimović - 2 Jovana Joksimović - 5 Jovana Joksimović - 4 +8 Jovana Joksimović - 3 Celebrity Jovana Joksimović u nikad kraćoj haljini pokazala istrenirane noge, a svi su primijetili i kako se još potrudila istaknuti ih!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene