Užas...

Stravična snimka krađe automobila: Kad ga je udarila autom, odletio je kao lutka, ima sreće što je živ

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na svu sreću, počiniteljica je uhićena, a već je imala okršaj s policijom u veljači.

Sigurnosne kamere u Portlandu (SAD) snimile su svirepu krađu automobila s deponija vozila u kojoj su sudjelovali 24-godišnja žena i njezin stariji pomagač. Na snimci je zabilježen dvojac koji pokušava provaliti u deponij dok žena ne odluči uzeti stvar u svoje ruke i provući se ispod ograde.

No nedugo nakon što je sjela za volan tuđeg automobila pojavio se zaposlenik deponija sa svojim automobilom i ispriječio joj put ispred još uvijek zatvorene ograde. To nije smelo svirepu kradljivicu automobila, zabila se u ogradu, a ona je pak lansirala zaposlenika i zadala mu teške ozljede.

Zaposlenik tog trenutka još nije osjetio ozbiljnost ozljeda pa je još jednom pokušao spriječiti kradljivicu u bijegu, no ona se zabila u njegov automobil i pobjegla. Zaposlenik koji ju je pokušao spriječiti u krađi pretrpio je teške ozljede, no na putu je potpunog oporavka nakon boravka u bolnici.

Policija je kasnije uhitila 24-godišnju Nicole Penagos-Clare zahvaljujući dojavi drugog zaposlenika službe za odvoz vozila koji je spazio ukradeni automobil na parkingu u gradu. Nicole je ovo već drugo uhićenje za krađu automobila u veljači, a prva je optužnica na kraju odbačena. Ovaj će put osim za krađu biti optužena i za nanošenje teških tjelesnih ozljeda i odupiranje uhićenju.