Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ideje vrijedne širenja

U Svetom Ivanu Zelini održava se treća po redu TEDx konferencija

TEDxSvetiIvanZelina (Foto: PR)
TEDxSvetiIvanZelina (Foto: PR) PR
Aktualno Galerija TEDxSvetiIvanZelina (Foto: PR) TEDxSvetiIvanZelina (Foto: PR) Foto: PR TEDxSvetiIvanZelina (Foto: PR) TEDxSvetiIvanZelina (Foto: PR) Foto: PR TEDxSvetiIvanZelina (Foto: PR) TEDxSvetiIvanZelina (Foto: PR) Foto: PR +0 TEDxSvetiIvanZelina (Foto: PR) Galerija 1/4 >>
U Svetom Ivanu Zelini biti će održana treća TEDx konferencija.

Treći po redu TEDxSvetiIvanZelina pod sloganom "Make a change, make it local" bit će održan 27. listopada. Riječ je o konferenciji koja će se održati s početkom u 17.00 sati u dvorani "Kraluš" Pučkog otvorenog učilišta u Svetom Ivanu Zelini.

Pročitajte i ovo Poruke na Putinovoj konferenciji godišnja konferencija Ogroman gaf tijekom Putinova obraćanja! Iza njega se pojavile bijesne poruke Rusa Vladimir Putin na godišnjoj konferenciji za medije Maratonska konferencija Putin poslao znakovitu poruku Amerikancima: Otkrio i kad će završiti rat u Ukrajini

Na konferenciji, koja će se održati po TED načelima, moći će se čuti govori iz različitih interesnih sfera, a svoje će priče ispričati zanimljivi govornici - voditelj orkestra LADO Alan Kanski, poduzetnica Gordana Puhelek, lifecoach Kristina Smolić Lerš, diplomirana ekonomistica Marija Kušić, sportski fizioterapeut Marko Žigrović, pročelnica odjela Tehničkog veleučilišta u Zagrebu Jana Žiljak Gršić, bodybuilder Stjepan Ursa, a mladi glazbenik Martin Kosovec izvesti će jednu glazbenu točku.

TEDxSvetiIvanZelina (Foto: PR) TEDxSvetiIvanZelina (Foto: PR) Foto: PR

TED je neprofitna organizacija posvećena širenju i promoviranju ideja vrijednih širenja. Prva TED konferencija održana je 1984. godine kako bi se ljudi iz područja tehnologije, zabave i dizajna (otuda i naziv TED – Technology, Entertainment and Design) okupili i podijelili svoje životne priče kroz koje bi podijelili svoje misli i ideje.

Od te 1984. godine na TED konferencijama sudjelovali su neki od najvećih mislilaca svijeta, kao što su Bill Clinton, Steve Jobs, Sergey Brin, Larry Page, Gordon Brown i Al Gore.

Od 2009. godine TED daje licence trećim stranama za organiziranje samostalnih TEDx događaja.

TEDxSvetiIvanZelina (Foto: PR) TEDxSvetiIvanZelina (Foto: PR) Foto: PR

Cilj TEDxSvetiIvanZelina opisan je već u samom sloganu eventa – cilj je čuti iskustva članova lokalne zajednice i šire, te proširiti ideje koje su vrijedne širenja i potaknuti lokalnu zajednicu na djelovanje.

Ulaz na konferenciju je besplatan. Karte za event dostupne su putem sustava Entrio (https://www.entrio.hr/event/tedxsvetiivanzelina--5518) te prijavom na Facebook stranici ili prijavom na e-mail tedxsvetiivanzelina@gmail.com.

Više informacija i detalja možete pronaći na web stranici https://www.ted.com/ , te na Facebook stranici TEDxSvetiIvanZelina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene