Okusite slatki život u Paesanu!

Smješten u dinamičnom okruženju zagrebačkog Laništa, kulinarski tim restorana i pizzerije Paesano vam nudi bogat izbor specijaliteta inspiriranih zavodljivim i okrepljivim okusima Italije.

Bez obzira na to da li ste ljubitelj putene mekoće tjestenine, miomirisnih rižota ili potentnih aroma mesa, u Paesanu ćete naći jela po svog „gustu“, pažljivo spravljena od kvalitetnih i svježih namirnica.

Uz jelovnik, u duhu hedonističke filozofije „slatkog života“ uređen je i sam prostor koji uz pomoć tradicijskih građevnih materijala poput kamena, drveta i metala istovremeno odiše nenametljivošću minimalizma i toplinom zemljanih tonova Mediterana. Osim opuštajućeg i ugodnog ambijenta, na raspolaganju su vam i 10 garažnih parkirnih mjesta, izbor dnevnih i tjednih tiskovina, Wi-Fi priključak, te udobna terasa. Želite li sa svojim najdražima proslaviti kakvu sretnu prigodu radilo se o rođendanu ili dodjeli diplome, osoblje Paesana će spremno saslušati vaše želje i ostvariti ih u nezaboravnom provodu.

Paesano će uskoro upotpuniti ponudu jela novima poput rižota s piletinom i mozzarellom začinjenim šafranom, šurlicama u umaku od paprike i tikvica te ramsteakom punjenim pršutom i feta sirom. Za one koji radni dan vole započeti siti i puni energije, uskoro će se početi posluživati doručak uz svježe iscijeđen sok od naranče.

Bez obzira na to da li se želite odmoriti nakon iscrpljujuće kupovine, prikupiti energiju prije koncerta omiljenog glazbenika ili se opustiti uz kavu i čavrljanje, svi putevi vode u Paesano, stoga... benvenuti e buon appetito!