Ekscentrični 78-godišnjak

Umirovljenik rekorder s 241 piercingom!

Slika nije dostupna
Bivši menadžer u banci, 78-godišnji John Lynch, ušao je u Guinnessovu knjigu rekorda kao čovjek s najviše piercinga na svijetu.

John Lynch na sebe je 'zakačio' 241 piercing, od kojih je njih čak 150 na glavi i vratu. Osim toga, ovaj 78-godišnji ekscentrični umirovljenik posjeduje i pozamašan broj tetovaža. Iako njegovo tijelo krasi više od stotinu crteža, najdraži mu je portret Marilyn Monroe koji zauzima veći dio njegova torza, piše Telegraph.

G. Lynch, koji je punih 30 godina radio kao menadžer u britanskoj banci Barclays Bank, odavno se odrekao letenja avionom jer zbog količine metala više nije mogao proći kroz skenere u zračnoj luci. Prvi piercing napravio je još kao 40-godišnjak, i to na obrvi. Vrlo brzo, zaredali su i drugi, baš kao i tetovaže. 'Na kraju sam napustio posao u banci zbog toga. Htio sam puno piercinga i tetovaža, a to nije baš zgodno kad radite s ljudima. Htio sam iskočiti iz gomile', kazao je Britanac koji je u tome, na neki način, zaista i uspio. Teško da ga ne bi primijetili u bilo kojoj gomili.

Nedavno je sve svoje piercinge pokazao predstavniku Guinnessove knjige rekorda kako bi dokazao da ih je zaista toliko koliko tvrdi. 'Nikada nisam razmišljao o obaranju rekorda. Radio sam to jer mi se sviđa, ali ipak mi je drago da sam na naki način postigao uspjeh', kazao je g. Lynch koji se pojavljuje u najnovijem izdanju Guinnessove knjige rekorda koja je upravo puštena u prodaju.