Na visini od 40 metara idealna je romantična večera. Iako se hrana pripremala nešto ranije, nije bila ništa manje ukusna. Možda, zbog uzbuđenja i bolja nego na tlu. Predjelo, glavno jelo i desert posluženi su u zraku. Sve to uz prekrasan pogled na Tel Aviva.
'Ovo je za nas veliki dan jer smo otvorili 'večeru na nebu' ovdje u Izraelu, za mene je čast biti glavni kuhar i nositi svu odgovornost', rekao je kuhar henry Frank Azulaly. 120 tona teška dizalica podigla je platformu na kojoj su 22 gosta plus 5 konobara.
Gosti su zavezani za kožna sjedala i stolove. Nema straha da bi netko mogao poletjeti. Iako je ovaj način posluživanja večere prvi put odrađen još prije tri godine u Belgiji, a ništa manji interes nije bio ni jučer. Prekrasan pejzaž iz ptičje perspektive zasigurno će izazvati velik interes među turistima, ali i domaćima.