Jeste li se pripremili?

Evo što sve može poći KRIVO u novogodišnjoj noći!

Slika nije dostupna
Novogodišnje noći nerijetko znaju završiti katastrofično, pa ako 2014. godinu nećete dočekati kod kuće ovo je lista mogućih crnih scenarija koji vas mogu zadesiti u najluđoj noći. Pripremite se kako bi ih na vrijeme izbjegli.

DJ pušta prelošu glazbu

Za one koji vole osvajati plesne podije DJ s glazbom koja nije po njihovom ukusu najgora je noćna mora. Vi bi malo rocka, a on navalio na domaće. Vi bi malo housea, a on piči komercijalu. Hey Mister DJ, put the GOOD record on!

Dadilja otkazuje u zadnji tren

Baby sitterici je uletila 'ponuda koju ne može odbiti' i umjesto da čuva vaše dijete ona ide na tulum. Želimo vam puno sreće, jer sve statistike pokazuju da je u novogodišnjoj noći najteže pronaći – dadilju!

Fredovi otkazuju u zadnji tren

Nabrijali ste se na ludi doček, ali prijatelji s kojima trebate ići javljaju loše vijesti – ne idu s vama, a svatko ima svoj razlog. To ne mora značiti da vas nitko ne voli, ali takve stvari se naprosto dogode. Pronađite rezervnu ekipu.

Prebrzo ste se napili

Nije ni ponoć, a vi već grlite WC školjku. Imajte na umu da je pred vama cijela noć puna raznog ića i pića, ne morate sve odjednom strpati u sebe. Savjet: pojedite nešto prije nego idete na tulum.

Svi svima čestitaju, a vi stojite

U ponoć počinje čestitanje, a svi idu nekom drugom čestitati dok vi stojite i čekate jer nekako baš vas svi mimoilaze. Plešite, ionako će doći do vas.

Niste uskladili satove 

Namjestite sat da vam se ne dogodi da Novu godinu dočekate u toaletu popravljajući šminku jer 'ponoć će za pet minuta', a dok se vi šminkate na podiju svi razmjenjuju poljupce i čestitke.

Na šanku se poslužuje cuga koja vam uopće ne paše

Platili ste upad u koji je uračunato i piće, ali imaju samo ono što ne pijete. Za ovo ne postoji rješenje osim da na Novu godinu počnete piti ono što do tada niste pili.

Platili ste 300-400 kuna za doček uz hranu i piće, ali se ne možete približiti švedskom stolu jer su na doček svi došli gladni

Ovu situaciju ne treba previše objašnjavati, jer se ponavlja iz godine u godinu. Ljudi naprosto na tulume dolaze žedni i gladni, pa pokušajte ne biti jedan od njih.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook