Jedan od najboljih hrvatskih restorana Bistro Apetit, čiju su karizmu prije 2 godine prepoznali novi vlasnici, restoran je čiji se koncept u potpunosti zasniva na kulturi hrane.
Doći u Bistro i prepustiti se vrhunskim kulinarskim senzacijama doživljaj je koji će sasvim sigurno ispunjava očekivanja svakog gurmana. No, Bistro Apetit danas ide dalje i postavlja nove standarde.
Ambicija Bistro Apetita je predvoditi trend integriranog gastronomskog iskustva koji će kulinarsku virtuoznost i enološku superiornost spojiti u ekskluzivnom i neponovljivom ambijentu i koji će gostima otvarati uvijek nove mogućnosti, a svaku pojedinačnu gastro-avanturu pretočiti u nezaboravnu uspomenu.
U 3. godini svoje nove ere Bistro Apetit osvaja titulu 3. najboljeg hrvatskog restorana i sa jedinstvenim Tomom Gretićem ulazi u završnu fazu višemjesečnog kreiranja novog koncepta koji će biti predstavljen ovo ljeto.
Tom Gretić, u svojoj bogatoj karijeri najboljeg hrvatskog Chefa u kojoj od svojih početaka 90-ih u tada novootvorenom zagrebačkom hotelu Sheraton, '96. kreće u svijet i niže angažmane u Europi, Africi i na Bliskom Istoku, penjući se na kulinarskoj hijerarhijskoj ljestvici. Nakon Dubaya gdje počinje raditi kao Chef, svoj uzlet nastavlja kao Speciality Chef u Dolder Grandu, legendarnom ciriškom hotelu u kojem kuha za najzahtjevnije goste i svjetske zvijezde.
Najdulje se zadržao u Wine Vaultu, prestižnom restoranu hotela Monte Mulini, gdje ostaje čak 7 godina.
Prepoznat i na međunarodnoj sceni, dobiva pozivnicu za gostovanje u restoranu Ikarus u Hangaru 7, specijaliziranom za jednomjesečna gostovanja poznatih svjetskih chefova.
Bistro Apetit ponosan je što ulazi u društvo najboljih i najizazovnijih restorana iz Tomovog životopisa, kao i da otvara još jedno novo poglavlje u knjizi zajedničkog uspjeha čije će stranice ispisivati sa sjajnim Tomom Gretićem.