Mučan slučaj

Užas u susjedstvu: Žena hitno dovezena u bolnicu, prije operacije otkrila jezive detalje koji su policiju doveli do mrtve bebe

Ilustracija Foto: Getty Images
Majka čija je beba pronađena mrtva u stanu u Beogradu otkrila je neobične detalje. Policija istražuje slučaj.

Nakon što je 39-godišnja žena koja je rodila dovezena u beogradsku Ginekološko-porodiljnu kliniku Višegradska, otkriven je šokantan slučaj.

Žena je rodila prije tjedan dana, a njezin prijem u bolnicu prijavljen je Ministarstvu unutrašnjih poslova, nakon čega je policija započela istragu, koja ih je dovela do stana na Vračaru u kojem je žena živjela i u kojem su pronašli mrtvo novorođenče.

Ona je na početku istrage tvrdila da je svoju bebu rodila mrtvu, zatim je tvrdila da ju je bacila u kontejner, a potom je promijenila iskaz i otkrila policiji da je tijelo bebe još uvijek u stanu, prenosi Blic prema neslužbenim informacijama.

Na teren su u petak izašli forenzičari, policija i pogrebno poduzeće kako bi obavili sve neophodne radnje na mjestu događaja. Žena je trenutno životno ugrožena i nalazi se u bolnici, gdje se liječnici bore za njezin život.

Tijelo bebe je prebačeno u Institut za sudsku medicinu gdje bi obdukcijom trebalo biti utvrđeno je li rođena živa ili se radi o mrtvorođenčetu.

Pročitajte i ovo Već danima U Dalmaciji i dalje gori: Ni kiša nije ugasila požare, brojni vatrogasci na terenu

Pročitajte i ovo Izbori u SAD-u Trump pristao na debatu, Kamala Harris traži potpredsjedničkog kandidata: Među šestoricom jedan je favorit

Policija je obavila razgovor s osobom koja je ženu privatnim vozilom dovezla do bolnice, dok čeka rezultate obdukcije i oporavak žene da bi pokušali utvrditi radi li se o neželjenoj trudnoći ili nečem drugom, piše Blic pozivajući se na izvor.