'Roquefort and Almond’

Za štrucu čak 150 kuna

Slika nije dostupna
Kruh pod imenom 'Roquefort and Almond’ napravljen je od najboljih sastojaka, a stoji deset puta više nego obična štruca.

Glasnogovornik kompanije izjavio je kako se očekuje da kruh privuče veliki interes onih koji žele nešto posebno za blagdanski stol.

Glavni pekar Paul Hollywood, koji je kruh i napravio kaže: 'Znam da je kriza, no neka ljudi barem jedu kvalitetan kruh. Možda cijena i jest malo viša, ali ovo je najbolji kruh koji sam ikada napravio'.

'Testirali smo ga u lokalom dućanu delikatesa i svima se svidio. Ako ga uspoređujete s automobilom, ovo je Rolls-Royce svih kruhova.'

Paul je prešao Britaniju i Europu uzduž i popreko kako bi pronašao i nabavio samo najbolje sastojke za svoje pekarsko remek dijelo, a posebnu aromu mu daju bademi i sir Roquefort.

'Svi sastojci su vrhunski, bez aditiva, emulgatora, e-brojeva ili umjetnih aroma.'

Britanska udruga pekara također je prepoznala kvalitetu ovog kruha, te su ga cjenovno uvrstili u kategoriju najskupljeg pekarskog proizvoda u zemlji.

'Ovo zaista jest top proizvod, a s cijenom od 15 funti (oko 150 kuna) po štruci malo je skuplji ali isplati ga se probati', kaže predsjednik udruge pekara.

'Ipak, unatoč cijeni sve je veći interes i potražnja za ovim proizvodom', dodaje.

Povezane teme