Glasnogovornik kompanije izjavio je kako se očekuje da kruh privuče veliki interes onih koji žele nešto posebno za blagdanski stol.
Glavni pekar Paul Hollywood, koji je kruh i napravio kaže: 'Znam da je kriza, no neka ljudi barem jedu kvalitetan kruh. Možda cijena i jest malo viša, ali ovo je najbolji kruh koji sam ikada napravio'.
'Testirali smo ga u lokalom dućanu delikatesa i svima se svidio. Ako ga uspoređujete s automobilom, ovo je Rolls-Royce svih kruhova.'
Paul je prešao Britaniju i Europu uzduž i popreko kako bi pronašao i nabavio samo najbolje sastojke za svoje pekarsko remek dijelo, a posebnu aromu mu daju bademi i sir Roquefort.
'Svi sastojci su vrhunski, bez aditiva, emulgatora, e-brojeva ili umjetnih aroma.'
Britanska udruga pekara također je prepoznala kvalitetu ovog kruha, te su ga cjenovno uvrstili u kategoriju najskupljeg pekarskog proizvoda u zemlji.
'Ovo zaista jest top proizvod, a s cijenom od 15 funti (oko 150 kuna) po štruci malo je skuplji ali isplati ga se probati', kaže predsjednik udruge pekara.
'Ipak, unatoč cijeni sve je veći interes i potražnja za ovim proizvodom', dodaje.