Zgrožen napadom

VIDEO Šokantna snimka koja je sablaznila svijet: "Kakvo traumatično iskustvo za bebu i majku"

Prizor napada Foto: Screenshot/X
Nepoznata žena navodno je prišla majci koja je držala dijete, udarila ga je i nakon toga napustila trgovački centar.

Mlada žena u utorak je napala bebu koju je majka držala u naručju u trgovačkom centru u Perthu. 

Policija Zapadne Australije (WAP) dobila je dojavu o napadu na bebu u trgovačkom centru u Perthu, u utorak oko 13:25 po lokalnom vremenu.

Žena je navodno prišla majci koja je držala dijete, udarila ga je i nakon toga napustila trgovački centar. Policija je rekla da žena nije bila poznata ni majci ni njezinu djetetu. Iako je beba zadobila ozljede na licu, riječ je o lakšim ozljedama. 

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Žena je uhićena te će se pred prekršajnim sudom u Perthu pojaviti u četvrtak. Premijer Roger Cook rekao je da je zgrožen snimkom napada.

"To je šokantna situacija u kojoj je majka sa svojim vrlo ranjivim djetetom izložena napadu. To mora biti nevjerojatno traumatično za majku i, naravno, imati potencijalno vrlo ozbiljne ozljede za bebu", rekao je.

"Drago mi je što je policija sada nekoga privela i što se ova situacija može riješiti što je prije moguće. Ali mislim da smo svi užasnuti i šokirani snimkom... i samo se nadam da su majka i beba dobro i želim im sve najbolje", poručio je. 

Pročitajte i ovo Kaznene prijave Otkriveno tko stoji iza dojava o bombama u sarajevskim školama: Komunicirali putem igrice

Pročitajte i ovo uhićen maloljetnik FOTO Prve fotografije s mjesta pucnjave u školi u susjednoj zemlji: Cure detalji

Pročitajte i ovo ZA PICULU - NESPREMNI FOTO: Ulice gradova u Srbiji oblijepljene plakatima "Picule ustaše"