Kakvo bahaćenje

VIDEO Pogledajte što u rukama nosi supruga ubijenog Sinwara dan prije nego što je Hamas masakrirao tisuće ljudi

Supruga šega Hamasa sa skupocjenom torbicom Foto: Screenshot/X
Dan prije nego što je Hamas počinio golemi masakr supruga šefa Hamasa snimljena je kako u rukama nosi skupocjenu torbicu Birkin vrijednu 32.000 dolara dok bježi u podzemno sklonište.

Izraelska snimka ovih je dana objavila video od 6. listopada prošle godine, dan prije nego što je Hamas izazvao rat u pojasu Gaze poslavši stotine boraca preko granice u Izrael 7. listopada prošle godine. 

U brutalnom napadu poginulo je 1205 ljudi, većinom civila.

Na snimkama se vidi ubijeni šef Hamasa Yahya Sinwar kako sa suprugom i djecom odlazi u podzemno sklonište opremljeno i televizorom znajući što će uslijediti. Oni su nosili jastuke, madrace, televizor i torbe unutar tunela, pokazala je snimka CCTV-a.

No, tek nekoliko dana nakon što je video objavljen uočeno je što njegova supruga nosi u rukama. 

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Riječ je o torbi Birkin vrijednoj 32.000 dolara. To je upečatljiv simbol bogatstva usred strašnih životnih uvjeta u Gazi. Birkinica, koju je 1984. godine predstavio francuski brend luksuzne robe Hermès, poznati je statusni simbol zbog visoke cijene i ekskluzivnosti, piše Economic Times.

"Dok stanovnici Gaze nemaju novac za hranu, svakodnevno vidimo mnogo primjera posebne ljubavi Yahye Sinwara i njegove žene prema novcu", poručeno je. 

Pročitajte i ovo Neugodno iznenađenje u Moldaviji Veliki obrat: "Kriminalne skupine i strane sile napale su našu zemlju desecima milijuna eura, lažima i propagandom"

Pročitajte i ovo KB Dubrava Jedna od najpoznatijih hrvatskih bolnica dobiva novu zgradu: "Fokusirani smo na to da pružimo najkvalitetnije liječenje i najbolju skrb"

Pročitajte i ovo Građani u čudu Poskupjet će mnogima omiljeni napitak: "To se nikako ne bi smjelo dodatno naplaćivati"

 

 

Povezane teme