"Otpao je prozor"

VIDEO Nevjerojatna snimka drame u zrakoplovu: "Proglasili smo uzbunu, imamo 177 putnika"

Greška na zrakoplovu Foto: Platforma X
Objavljena je nevjerojatna snimka hitnog slijetanja putničkog zrakoplova nakon što je prijavljen problem s tlakom.

Zrakoplov Alaska Airlinesa sinoć je prisilno sletio u Portland, Oregon, nakon što je osoblje prijavilo problem s tlakom u zrakoplovu. Prema izvješću CNN-a, službenici su potvrdili ovaj incident, dok je jedan od putnika izjavio da je prozor aviona u kojem je bio 171 putnik i šest članova posade pao tijekom leta.

Prema informacijama Flightradar24, zrakoplov je bio u zraku oko 20 minuta nakon polijetanja iz međunarodne zračne luke Portland prije nego što se vratio na pistu.

  Pročitajte i ovo Tri osobe poginule DORH objavio kako je došlo do stravične nesreće: "Ljudi iz Alfe su poginuli na mjestu, a iz kombija su svi poispadali"

"Treba nam skretanje. Proglasili smo uzbunu. Pada pritisak. Imamo 177 putnika u avionu", pilot objašnjava.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Jedan od putnika, Kyle Rinker, rekao je za CNN da se prozor odvojio od aviona ubrzo nakon polijetanja.

"Dogodilo se iznenada. Čim smo došli do određene visine, prozor/zid aviona je ispao, a nismo ni primijetili dok se nisu aktivirale maske s kisikom", rekao je Rinker.

Silina zraka u jednom je trenutku dječaku poderala majicu čija se majka držala. Putnici su također u čudu gledali kako njihove telefone "usisava" noćno nebo. Zastrašujuća snimka prikazuje putnike kako gledaju kroz zjapeću rupu u trupu aviona.

Američke zrakoplovne vlasti potvrdile su da je riječ o avionu "Boeing 737 Max 9", koji je dobio dozvolu za letove 25. listopada prošle godine. Trenutno je u tijeku istraga o ovom incidentu.

Iz kompanije Alaska Airlines rekli su za CNN da su upoznati s incidentom i da trenutno rade na prikupljanju dodatnih informacija. 

Povezane teme