Drama na izraelskom nebu

VIDEO "Moram hitno s krova!" Pogledajte dramatično javljanje novinara, u manje od pola minute nastao je pakao

Reporter tijekom javljanja uživo Foto: Screenshot/X
CNN-ov novinar Jimm Sciutto javljao se uživo s krova jedne zgrade u Tel Avivu u trenutku kada je Iran lansirao stotine raketa na Izrael.

U prijenosu uživo na CNN-u zabilježen je dramatičan trenutak tijekom javljanja novinara dok nad Tel Aviv padaju fragmenti iranskih raketa.

CNN-ov novinar Jimm Sciutto javljao se uživo s krova jedne zgrade u Tel Avivu u trenutku kada je Iran lansirao stotine raketa na Izrael.

U početku javljanja fragmenti raketa koje presreće izraelski proturaketni sustav padaju po Tel Avivu, ali su poprilično daleko od mjesta na kojem se nalazi novinar.

No kako javljanje traje, rakete se sve više približavaju i situacija postaje sve opasnija.

U jednom trenutku situacija postaje izuzetno ozbiljna te reporter govori: "Moramo hitno s krova. Ovo je bilo blizu, padaju vrlo blizu nas. Moramo ući unutra."

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.
"Molim te, potraži sklonište", govori mu voditeljica Kaitlan Collins te ubrzo nastaje tišina, a javljanje se prekida. Iran je u utorak navečer lansirao oko 200 projektila u znak odmazde za izraelsku akciju u Libanonu, gdje su vojnici prešli granicu u misiji uništenja militantne skupine Hezbolah. Sirene su se oglasile diljem zemlje, a Izraelcima je naređeno da ostanu u zaštićenim područjima. 

Pročitajte i ovo Iz minute u minutu VIDEO Zastrašujući prizori: Putnik iz aviona snimio početak iranskog napada na Izrael

Pročitajte i ovo Zatražena obdukcija Stravični detalji tragedije na bazenu: Pumpa povukla dječaka (6) na dno i zarobila ga, panično ga pokušavali iščupati

Pročitajte i ovo djelotvorna oko 90 posto FOTO Što je to Željezna kupola iznad Izraela? Vojska skriva jednu informaciju

Povezane teme